Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szki

őstag

válasz Gabor970 #363 üzenetére

Gondolkozhatsz AM2+ lapban is. Ott nagyobb a választék, és jól ismert a DDR2 RAM kompatibilítás. Nekem egy 780G-s lapban is nagyon ment az 550 BE proci.

Ha a jövőre is gondolsz, akkor AM3 lap. De a DDR3 még tényleg szívás. Főleg a Gigabyte alaplapoknál. Talán a biosok fejlesztésével javul a helyzet. Azonban jelenleg lehet jobb egy olcsóbb 1333-as készletbe beruházni, ami szerepel az alaplap kompatibilítási listán. Akár csak 2x1 GB-ba, melyből rengeteg eladó van az apróban (keress rá!)
    Én amúgy ajánlom a Kingmax 2x2 GB 1600/CL7-es ramját! Sokan nem szeretik a Kingmaxot, de jelen helyzetben még azzal lehet legnagyobb szerencséd! (lásd pl. prémium memok Elpida chipjei...)

Más: OCZ DDR3 Platinum LV nem éled fel semmilyen bios reset után se. Félreteszem, és 1 hét múlva másik UD5P lapban és 955 BE társaságában leteszteljük. Ha ott se indul, akkor ram csere lesz. Bár lehet megvárom az újabb bios kiadását (F6), mely állítólag 2 héten belül várható a 965 BE miatt (bár lehet RAM újítás nem lesz benne...).

• Ayg0

senior tag

válasz Gabor970 #363 üzenetére

ocz ramokkal eddig vegyesek, de inkább negatívak a tapasztalatok.
    kingmax FLGE85F-B8MF7-vel szintén vegyes, ám eddig egál a jó/rossz tapasztalatok aránya.
    geil 1600-as 4 gigás value kitje szintén zenésznek néz ki szutyis próbája alapján.

valahol azt olvastam, hogy a gigák jó barátságot ápolnak a kingston modulokkal és Landon fórumtárs példája is ezt látszik igazolni egy ilyen kit tulajaként. (azaz még nem panaszkodott a fentiekhez hasonló tünetekre... :) )

Új hozzászólás Aktív témák