Új hozzászólás Aktív témák
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
Zoli-206
üzenetére
Köszi! Nekem is teccik

Ettől tartok én is, egy ismerősöm is úgy vette a DDR3 RAM-okat, hogy elvitte a gépet.
Végül is nekem csak az ECC-s RAM-okat kell elvinnem, Csak az a baj, hogy raktáron nem sok helyen van ilyen alaplap, így meg kell rendelnem. Esetleg, ha van valakinek Békéscsaba v. környékén ilyen alaplapja, valamint megengedné, hogy kipróbáljuk benne a fenti Samsung ECC-s ramokat. Ez az ötlet most jutott az eszembe.
Szerintem kicsi az esélye, hogy lesz ilyen fórumtárs!Most már jobban testszik a 770TA, mert szerintem kelleni fog az eSata, meg az USB3, mert legalább 2 évre venném a gépet!
Köszönöm a segítséged!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest