- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
Zoli-206 #2938 üzenetére
Köszi! Nekem is teccik
Ettől tartok én is, egy ismerősöm is úgy vette a DDR3 RAM-okat, hogy elvitte a gépet.
Végül is nekem csak az ECC-s RAM-okat kell elvinnem, Csak az a baj, hogy raktáron nem sok helyen van ilyen alaplap, így meg kell rendelnem. Esetleg, ha van valakinek Békéscsaba v. környékén ilyen alaplapja, valamint megengedné, hogy kipróbáljuk benne a fenti Samsung ECC-s ramokat. Ez az ötlet most jutott az eszembe.
Szerintem kicsi az esélye, hogy lesz ilyen fórumtárs!Most már jobban testszik a 770TA, mert szerintem kelleni fog az eSata, meg az USB3, mert legalább 2 évre venném a gépet!
Köszönöm a segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest