Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
mpierre
üzenetére
Hiába megy alapon vagy nem, sok köze nincs. Egy ilyen műveletet meg kell ennie.
pl sata vezérlő fel van telepítve? mert az ha nincs még lassíthat
Az enyém is lassú mióta tele van minden szarral, most mértem 1perc 8mp mire betölt minden az asztali alkalmazásokat is mérve. -
Zoli-206
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Nekem 1333Mhz-es ramokkal bejön pikk-pakk a winfos. Annyi volt, hogy sötét képernyővel indult rajta egy egérrel
, majd üdvözlőképernyő, aztán feketeség és végül "bevillant" a rendszer. A megoldás az volt, hogy futtatás--->msconfig, automatikus indításból kivettem az adobe cuccokat és a Nokia M Platform-ot, valószínűleg ez utóbbi kavart be valamit. Azóta gép bekapcs, 15 sec és már bent is van W7-ben 
Szerk: unganged módban vannak a ramjaid?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, majd üdvözlőképernyő, aztán feketeség és végül "bevillant" a rendszer. A megoldás az volt, hogy futtatás--->msconfig, automatikus indításból kivettem az adobe cuccokat és a Nokia M Platform-ot, valószínűleg ez utóbbi kavart be valamit. Azóta gép bekapcs, 15 sec és már bent is van W7-ben