- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
az első pontot nem értem, ha nem emelkedik a NB freki (visszaosztod a NB szorzóval?) akkor minek NB feszt emelni? Nem látom mi köze lenne az FSB-nek az NB VID-hez, ha az NB sebesség 2000MHz (ennyi az alap?)
A C&Q megmarad attól, hogy FSB-t emelsz, ez tiszta, csak azt akartam mondani, hogy inkább szorzót emelj, viszont a harmadik pontból lejött, hogy nem BE a procid. És nem is tudok olyan programot, amivel ilyennek lehetne szorzót emelni :-(még valami, viszont ezek szerint, ahogy emeled az FSB-t, úgy emelkedik a memóriák frekije is? Vagy vissza osztod? Nekem húzott memóriák esetán kell adnom 1,75-1,8V-ot a DDR3-nak!
-
Lui76
őstag
Igen mert te a cpu szorzót nem bántod - mint nálam is fix a szorzó ezért működik a C&Q
Na meg persze én előre gondolkodtam és olyan minimál értékű processzort kerestem amivel az előforduló 4GHz-es procikat ismerve ne legyen "lehetetlen" magas FSB követelmény. Akkor még DDR2-m volt tudtam mit bír az akkori ramom lapom és ahhoz kerestem olyan procit ami jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest