- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
az első pontot nem értem, ha nem emelkedik a NB freki (visszaosztod a NB szorzóval?) akkor minek NB feszt emelni? Nem látom mi köze lenne az FSB-nek az NB VID-hez, ha az NB sebesség 2000MHz (ennyi az alap?)
A C&Q megmarad attól, hogy FSB-t emelsz, ez tiszta, csak azt akartam mondani, hogy inkább szorzót emelj, viszont a harmadik pontból lejött, hogy nem BE a procid. És nem is tudok olyan programot, amivel ilyennek lehetne szorzót emelni :-(még valami, viszont ezek szerint, ahogy emeled az FSB-t, úgy emelkedik a memóriák frekije is? Vagy vissza osztod? Nekem húzott memóriák esetán kell adnom 1,75-1,8V-ot a DDR3-nak!
-
Lui76
őstag
Igen mert te a cpu szorzót nem bántod - mint nálam is fix a szorzó ezért működik a C&Q
Na meg persze én előre gondolkodtam és olyan minimál értékű processzort kerestem amivel az előforduló 4GHz-es procikat ismerve ne legyen "lehetetlen" magas FSB követelmény. Akkor még DDR2-m volt tudtam mit bír az akkori ramom lapom és ahhoz kerestem olyan procit ami jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged