- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dewil666 őstag válasz  vizirider

üzenetére vizirider

üzenetéreNekem a Corsaír memóknál csak 9-9-9-24 et kellett állítani(de csak ezeken a többi lehetőségen nem) + egy kis feszt. Hozzáteszem ez nem volt a lapom listájában! Ami benne volt a listában Kingston ott is beállítottam az első négy lehetőséget ami írt SPD-ben +az előírt fesz és nem volt jó.  Ezután a teljes SPD-ben leírtra állítottam így megy mai napig stabilan. Ezzel csak annyit akartam írni lehet Neked is működne így. Próba-szerencse. Ezután a teljes SPD-ben leírtra állítottam így megy mai napig stabilan. Ezzel csak annyit akartam írni lehet Neked is működne így. Próba-szerencse.Viszont áldom az eszét aki kitalálta a duál bist. Ha nem lett volna duál biosom már kukába lenne a lap(de ez egy másik történet). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezután a teljes SPD-ben leírtra állítottam így megy mai napig stabilan. Ezzel csak annyit akartam írni lehet Neked is működne így. Próba-szerencse.
 Ezután a teljes SPD-ben leírtra állítottam így megy mai napig stabilan. Ezzel csak annyit akartam írni lehet Neked is működne így. Próba-szerencse.