Hirdetés
Aktív témák
-
Termi16
őstag
60hz-re van belőve a 19-es tft-m a natív felbontásán, gondolom ez az ajánlott, bár asszem 70hz-et is tudna. De nem hiszem, hogy ez lenne a probléma

azt elfelejtettem mondani, hogy csak az analóg kábelét találtam meg a moncsinak, így átalakítóval megy. Ez lehet gond?
[Szerkesztve] -
Tomi84
aktív tag
köszi a tanácsot, én is biosra gyanakodtam. Végülis visszaraktam rá az F4-es biost, és igy már nem indul újra minden egzes bios állitáskor. Az F5-ös biosszal, valamiért elég furán viselkedett: ha átálitottam valamit a ''tuning'' menüben, fsb-t, vagy akár csak engedélyeztem az fsb manuális állitását, mentésnél mindig egy kattanással kikapcsolt a gép... aztán újraindult, olyan nem egészségesnek tünt....
Mostmár ezt nem csinálja, de a 284-es fsb-nél egyszerűen nem tudok továbbjutni. Ráadásul a memória osztót is átállitja...
gondolom ennél azért csak többet kéne birnia nem??
Eddigi tapasztalatok alapján a proci és a memória is birja ezt a tempót, valamiért az alaplapnak nem tetszik.
Valakinek valami ötlete??

-
Siriusb
veterán
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
s őszinte

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)