- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Frissítettem a bioszt, és mondom megpróbálom megint a tuningot, hátha... Adtap a procinak 1,5-öt, és az fsb-t 334-re tettem, a memóriát leosztottam (ahogy szoktam...)
Mondom úgysem lesz jó (eddig ílyen beállításokkal 310volt a max, de nem stabil.)
És jó lett. A windows bebootolt. Futattam az ortost, az sem fagyott, 3 3dmarkot, meg játszottam is, de nem fagyott a gép. Aztán kb 3 óra nyaggatás után elkezdtek lassulni a 3D alkalmazások. Vissza kellett vennem..... De azért sokkal jobb, mint volt.....
De, hogy miért nem egyszerre volt lassú a 3d, azt nem tudom, pedig úgy szokta.... -
egy kicsit máshogy is megnéztem volna a tesztet pl. egy 256mb/256bites karival hogy mennyire jön ki ha elfogy a vidikari s nem ~1000-es rendszer mem-et eszik hanem ~1600-ast ...
várható volt mivel nem csináltak új mem vezérlőt /legalábbis ha jól tom
/ ... asszem azok a lapok 2008-ra jönnek majd
szvsz
-
robekri
addikt
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi neked is a választ!
A CPU-Z és az Everest felismeri gond nélkül E6420-nak a procimat, de gondolom ez még nem jelenti azt, hogy egyúttal az alaplap is lekezeli a plussz cache-t. Bootolásnál csak egy pillanatra villan fel a procitípusát és órajelét mutató adatsor, úgyhogy nem tudom, mit ír ki.
Mindegy, valószínűleg BIOS-frissítés lesz a vége, bár egy alapvetően jól működő rendszert nem szeretek bántani.
Ahogy látom, a 11-es a legújabb BIOS. Nyugodt szívvel feltehetem? Kiforrott, megbízható az F11? Nincs vele negatív tapasztalat? -
-
Zoza24
senior tag
gyári hűtő ami maxon megy kb 1800-on...Chieftec lcx házikóm van,jó nagy,oldalt egy 9es venti befelé,hátul meg egy 12es kifelé viszi a levegőt...igen most tuningolva van,3310en megy a proci,cpu-z 1,3v feszt ir....máshol core2-nék láttam 60fok körüli értékeket orthos alatt,ezért bátorkodtam kérdezősködni

-
Aktív témák
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux Mint
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ ... asszem azok a lapok 2008-ra jönnek majd

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy a manóba érted azt el, hogy installnál kérdezett vmit???