Hirdetés
Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
válasz
péter007
üzenetére
Ez a tápra utal, én nem ismerem ezt a lapot...?
Hbekapcsolom a gépet, akkor a procihűtő egy picit elindul (tesz 1 fordulatot), majd leátt, a dvd író katog (ahogy szok, tudod, amikor bekapcsolod a gépet), de 2x egymás után. Amikor ez megvolt felpörög a winyó, majd elindul a procihűtő, és nemsokra rá bejön a kép.
Ezt szerintem azért csinálja, mert kevés a táp, és nem bírja, ha egyszerre indít mindent... Nem? Szerinted? -
Siriusb
veterán
válasz
péter007
üzenetére
''az is nagyon érdekes hogy semmilyen márkályú és sebességű újraírható dvd-t nem hajlandó letörölni''
na, ez nekem is volt. leszedtem az Alcohol 120-at, utána ment minden gond nélkül.
próbáld ki, hogy minden hasonló progit leszedsz, a nero marad vagy újrarakod. nekem így megoldódott.
a többihez nem tudok hozzászólni. lehet vírust kaptál be...
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)