Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Szerintem nem a 965-ös csipszet hibája, nem is a Gigabyte-é, hanem általában (90%) az alaplapok nem szeretik ha telepakolják a Dimm-eket...
Gondoljatok csak bele: Dual Channel esetében is már gázosabb a tuning, mint egy modulnál, azt csodálom hogy 4-et visz mondjuk 800-on.
Régen (Athlon XP-s korszakban) voltak olyan Asus lapok, amelyikbe ha 4 modul volt, a gyári 400 helyett csak 333MHz-en volt hajlandó menni...
Különben is, minek a tuning DDRII-nél, nem kapsz az X % tuning miatt akkora teljesítménynövekedést.
Másik dolog pl. egy E4300-as proci mellé ha 800MHz antituning Kingmax Marsot veszel (kb. 8K 1GB), már a 800Mhz is soknak(majdnemhogy tuningnak) számít, csak olcsón megúszható... -
robekri
addikt
Hát igen Cerebellum is sajnálja, és sokkos mert anno drágábban vette!

Érdemes lenne bekapcsolni, de plö Cerebellumnál S3ban megy a turbó, Johnynak, GorneckPAPÁnak
és nekem DS3ban nem megy abszolút!
Memória beállításoknál lehet bekapcsolni! (normal, fast, turbo lehetőségek vannak)
Üdv.: Robe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nekem DS3ban nem megy abszolút!
Memória beállításoknál lehet bekapcsolni! (normal, fast, turbo lehetőségek vannak)