Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy
igaz h. nem engem kérdeztél de nekem is ilyenem van
őszintén szólva nem vagyok tőle elájulva, a d805-ös 3.5ghz-en 1.4v-on eléggé megdolgoztatja
(alapon 40fok terhelve 65is volt már)
terhelés nélkül semmi hangja de terhelés alatt olyan a hangja mint gey porszívónak
(többekközött én is ezért adom el)
ilyenkor nemsokat ér a kerámiacsapágyazás meg az extra ventifelfogatás...
de mielőtt lebeszéllek róla azt is hozzá kell tenni hogy a d805-ös elég forrófejű egy coreduo-hoz képest
nem rossz hűtő de nem az olyan procikhoz való mint amilyen az enyém
ha coreduód van és nem hajtod szét akkor nyugodtan megveheted mert a többihez képest nagyon olcsó
sorry a hosszúra nyúlt offért -
Skandi
csendes tag
Tuning alatt Orthos használatakor 2100 RPM-ig pörgött fel.
Fura, de leginkább olyan volt, mintha halkan fújna a szél a szobában, nem úgy búgott, mint a régi ventillátorom, én elégedett vagyok vele.
Mikor nem terhelem a procit akkor nem is lehet hallani, pl WOW közben 900-as RPM-el megy -
BPFeri
senior tag
#2970 .. kerestem az a bizonyos C1E -t.. megtaláltam .. erre próbáltam utalni.
Most (talán) stabil... igy:
7x460 , PCIe : 100Mhz, SPD Mult. : 2.00, SPD timing : AUTO, DDR2 Over Volt.: +0.3V, CPU Volt.: 3.1875V)
EZ IGY MOST INDUlL ( többször próbálva) ÉS A TESZTEK RENDBEN LEFUTNAK !
Kérdés CPU fesz..emeljen, vagy sem ?
F. -
tlac
nagyúr
Nortid:
a memóriát kell auto-ra állítani, az az spd, ha nincs tuning
Marcoo:
egy piros felirat system voltage no optimized
Ez tuningolásnál normális.
időziétst a bioszon belul hol tudom beallitani?
bios kezdőlapján ctrl + f1
további kérdéseidre a válasz: olvass visszaszinte minden le van már írva
hoppá, annyi hülyeséget összeírkáltam, hogy fanatikus tag lettem
[Szerkesztve] -
nos van az IDE kábel, s az egyik vége megy az alaplapba, a másik vége a MASTER a ehez közelebbi /ill a középsö/ a SLAVE
nos fogod az ODD-t /írót/ s ahova be kell dugni a kábeleket ott kell hogy legyen egy kis írásnak hogy melyik állás a slave, master ... /valszeg csak dombornyomott kép lesz/
s az egyiket ragd master-re a másikat slave-re /érdemes azt master-re rakni ebben az esetbe amelyiket sürübben használod majd, de amúgy ''lényegtelen''/
na s akkor e szerint az IDE kábel túlvégét a master-re állított íróba dugod, s a középsö kábel részt pedig a slave-be
s ha így nem akarja felismerni ...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest