Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
Bile Demon #4986 üzenetére
Ez tényleg fasza lett az új biosban.
Kipróbáltam én is: idle 6x370@1.1x V minusz 8-10 °C a 6x400@1,40V-hoz képest.
Nem tudsz valami progit ami szoftveresen megcsinálja ezt win alatt?
A RightMark CPU Clock Utility sajna nem működik és amúgy is csak 1.325 öt lehetne adni vele a procinak
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz
Bile Demon #4986 üzenetére
thx, ezt nem tudtam, bár nekem F5 van fenn
-
ati2
őstag
válasz
Bile Demon #4984 üzenetére
Csak 1.40 V -al stabil orthos alatt, win boot az kb 1.36 V 3200-on.
-
polip
addikt
válasz
Bile Demon #4984 üzenetére
ha biosban nem defaulton megy a cpu, hanem emeled az fsb-t, akkor nem emeli automatikusan a CPU feszkót is? mert a ramot rögtön megemeli minden kérdés nélkül...
-
Agyas
aktív tag
válasz
Bile Demon #4577 üzenetére
Köszi
Természetesen levettem 6 ra.
Érdekes lett volna ha alapfeszen megy a proc 4Gh körül
[Szerkesztve] -
3P
tag
válasz
Bile Demon #4537 üzenetére
Köszi a részletes válaszod. Kezdek megnyugodni így a gép csere előtt...
-
Pietrosz
addikt
válasz
Bile Demon #4537 üzenetére
Elegánsabb boot után F12-őt nyomni és a menüből kiválasztani miről induljon a gép, egy win install miatt felesleges a biosban mászkálni
-
Dare2Live
félisten
válasz
Bile Demon #4079 üzenetére
hibás a lemez
még szerense, hogy ellenörzi.... -
Pharaoh
aktív tag
válasz
Nekem a netről letöltött @BIOS mindig kiírt valami hibát, de a CD-n lévő tökéleteen működött.
-
Gorneck
legenda
válasz
Nálam is ez van...ezé inkább a jó bevált módszerrel frissítek, amit nem is bánok...
-
ati2
őstag
válasz
Bile Demon #3980 üzenetére
Hát nem, biztos...
De a PS2-n a logi egér nem kapcsolt le, most az USB-n A4 X-718F-van, de az nem világít stand by-ban, és a duplaclick-re se indul a gép ha beállítom a biosban (lehet hogy egér függő a dolog).
A @bios nállam tejesenn jól működik, de előtte le kell tölteni a netről a bios-t, és utánna beégetni a @bios-al.
Aszem a giga weboldalán láttam, hogy nem ajánlott a webes frissités a @bios-al!
Én a biztonság kedvéért szoktam nyomni egy load optimized defaults-ot bioségetés előtt, hogy minden alapfeszen/alapfreq-n menjen (bios frissítés után ugyis kell load optimized defaults, aztán mindent újra kell állítgatni).
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #3926 üzenetére
Lehet biosba kéne körbenézni?
Engem meg az, hogy nem indul, ha rácsapok a bill-re egyet! Esetleg vkinek ötlete? -
R3plica70
aktív tag
válasz
Bile Demon #828 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, de sajnos ez nem oldja meg azt a problémám, hogy én 99%-ban fejhallgatót használok és azon nagyon soványan szól. Bár most próbáltam és a hátlapi csatin kicsit jobban szól mint az előlapin, dé még így is gyengécske
Kérdéseidre a válasz :
1. nekem is relative csöndes a gépem, de a tekercsek sípolását erősebb zajnál is jól lehetett hallani a DS3-nál. Bizonyos grafika megjelenítésénél erősödött, pl a BIOS-ban ha beléptem egy belső menübe akkor erősebb lett. Viszont pár nap után mintha enyhült volna a hangja, vagy szinte el is hallgatott. És nem csak tuningnál jött elő.
Valószínűleg példányfüggő, hogy van-e és hogy milyen erősen hallatszik.
A DS4 ebből a szempontból jobb, vagy csak szerencsésebb voltam, de alapon nincs hangja csak nagyon erős tuningnál és full terhelésen csinálta, pl 450-es FSB és stressteszt alatt
2.erre már adtak választ, de hogy pontosítsam ismét, ha FSB-t állítasz akkor a CPU és a RAM feszültséget automatiusan megemeli( CPU nak kb +0,1V-ot ad a RAM-okat pedig 2,1V-ra állítja) , amennyiben azok NORMAL állásban vannak a BIOS-ban, ha ezeket kézzel elállítod akkor természetesen a beállított értékeken maradnak.
Erről jut eszmbe, hogy DS4-nél sokkal finomabb osztásban és sokkal többet lehet állítani a feszeket, már ha ez számít valakinekpl RAM esetében 0,025V-jával lehet emelni.
-
slett27
addikt
válasz
Hát ez elég kimerítő válasz volt, el is mentem vhova...
-
Tithian
őstag
válasz
Annyi feszt ad, amnnyit beállítasz. Ha ''auto''-n hagyod a beállítást, akkor emeli saját belátása szerint.
Meglepődnék, ha ilyen új alaplapnál jelentkezne a sercegés, de majd egy tulaj elmondja, mi a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest