- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Lőre
tag
Köszönet az eddígi tanácsokért !
Eredményes volt az eddigi próbálkozás mert a tanácsokat alapulvéve simán indult 300 on és nem restartolt mint eddíg.még megpróbálom feljebb hogy viselkedik,de mint mondtam nem cél a maximum kihajtás,mert amúgy nem lassú így sem . -
Lőre
tag
Ebben talán van némi igazad de nem szeretnék a próbálgatásaimmal több kárt okozni mint hasznot.És hát más kárán tanul az okos elvet követve legalább nem követnék el olyan hibákat amikre már mások ráfizettek. Nomeg én nem arra vagyok kíváncsi hogy mit lehet kicsikarni maximálisan a gépből ,mindössze egy egészséges kb 40% nyit a lehetséges 100%tuninghoz mérten.
Valaki csak lesz hajlandó megosztani néhány tapasztalatát velem? -
Lőre
tag
Ds4 szakértők türelmes véleményére lenne szükségem !
Adott egy DS! es lap ,6600 as core 2 es conroe magos proci 2x1gb Veritech ram,és szinte teljesen antituning allűröket mutat .
Ami annyit tesz,hogy már a legminimálisabb órajel emelés esetén is ujraindul ,még a laphoz adott tuning progival próbálva is.Itt mindenki mesél 350-400-stb fsbkről nekem meg a 300 se indul el.Namost vagy totál béna vagyok ami nem lehetetlen mert ez az első Gigabyte lapom eddíg mindíg abitom volt ,vagy nagyon kifogtam valamit és azért nem akar menni a dolog.
Egy türelmes profi igazán megszánhatna és adhatna néhágy tanácsot amúgy hülyének való szájbarágós módon hogy meg is értsem. Priviben vagy msn en esetleg.
Várom a jelentkezőket akik készek egy kis oktatásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces videók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest