Hirdetés
Aktív témák
-
Night20
csendes tag
Hi all! Van egy DS4-esem és egy E6300 + egy x1900XT! Csak az a probléma h a proci terhelés alatt (volt h csak filmnézés közben) tulmelegszik és egyszerüen lefagy! Gyári hütő van rajta tuti h jol raktam fel!Elöször felraktam a hütön a gyári pasztával majd utánna kicseréltem rajta a pasztát ezüstre+bekötöttem egy rendszerhütöt, ez az oldallapon van!
De még igy is le szokott fagyni!
Más: a gépben 4X512 (667) es PQI ram van elöször csak épphogy elindult vele a gép
4X512böl 512-t látott
2X512böl 256-ot
Néztem is nagyokat!Majd egy biosfrissités és láss csodát azóta minden ok(legalábbis a rammal)!
Milyen hütöt vegyek a procra? (olyan 5K körül) Huzni szeretném bár ezekkel a ramokkal ugyse megyek tul sokra!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest