- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Kérlek segítsetek mert mostmár szétverem a lapomat!!!!
tudom hogy ha húzom a procit meg a többit akkor meghülyül a bios és a videokarit 1x-en használja oké viszaraktam alapra ment 16x-on utána mondom meghúzom és írtátok valahol hogy a frekit probáljuk 100- és 102 közt plusz fesz! oké ezeket megcsináltam és nem volt jó még mindig 1x-ment. felmentem a honlapra és lefrissitettem a biost na ezekután már ha alapra állítok mindent akkor is 1x-en megy és tök mindegy melyik biost rakom vissza nem változik! mondjátok már meg hogyan varázsolhatom 16x-os ra a karimat! -
Joci??
senior tag
valaki letudja írni nekem lépésről-lépésre hogy hogyan tudok 2db vinyót raid 0-ba kötni a DS4-es lapon?
köszönöm!!! -
Joci??
senior tag
válasz
keszegduda #3130 üzenetére
nincs a cd-n bios flash-elö?? álltalában ezeket már lehet windows alól frissiteni!
-
Joci??
senior tag
tehát, ez úgy jezdődött hogy megvettem a jelenlegi asrock alaplapom p35-ös és olcsó volt! (18k) örültem meg minden de közben kiderül mikor megvettem a két egyforma vinyómat hogy ez a lap nem kezeli a raidet! kérdeztem is sok mindenkitől hogy ez hogy lehet??? ilyen új alaplap minden sz@rral felszerelve és egy gagyi raid vezérlőt nem tudtak belerakni, aztán kővetkezett az hogy akkor lecserélem valami olyan lapra ami számomra is azért megfelel tudás ügyileg...
plusz 2k-t kell ráfizetnem
csak a lapot cserélem igen! -
Joci??
senior tag
Sziasztok! most lehet hogy a nap poénját elfogom lőni de kellene egy kis infó! a DS4-es lap úgye 800mhz-es ramokat lát! nekem viszont 1066-os van ilyenkor ha beleteszem nem fog semmi mozdulni vagy az 1066-os ramokkal is elmegy?
válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest