- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftmf
tag
Jah. Megprobálom a ramnak a + V-ot. Igazából nem sajnálom a noname ramjaimat a mai árak mellett, de csak nem megy tönkre.
FSB-mch -ban egyetértünk.
Ha lesz még időm meló előtt szórakozni vele, akkor megpróbálom, ha nem akkor majd csak este 10 után.
Tudom h bőven elég a 3,6G, csak a kíváncsiság hajt. Valszeg nem fogom ennél magasabb órajelen használni tartósan, mert nem hoz jelentős teljesítménynövekedést: ez így pont elég lesz a gt-hez.
Majd írok, hogy mi lett a próbálkozás eredménye. Köszi
-
ftmf
tag
Üdv!
965P chipsetben 6700es core2 megy 3650 (10x365)-ön. Ennél feljebb valamiért nem akar stabil lenni. Fesz egyelőre 1.44! V-on van, de lehet menne kevesebbel is, majd próbálgatom, de már késő van.
Memek 2.1V, fsb, mch +0.3 (bár ez szerintem nem kellene)
Így sem megy feljebb.Nem bírna többet a proci? Vagy a lap (bár ezt nem hinném)?
Hőfokkal nem lehet gáz, mert idle 25-30 fok, terhelve ritkán kúszik 50 fölé (max 1 óra orthos után).
Van ötletetek?
Kösz
-
ftmf
tag
-
ftmf
tag
Ajaj... A videókártyákon a ddr2 vs ddr3 nem ugyanaz, mint a rendszermemóriáknál. Nagyon nem.
Támpotok VGA-hoz, ami Neked jó lenne: minimum 128 bit memória sávszélesség, MINDENKÉPP ddr3-as memória, és ne legyen a 8000es széria alsó kategóriája. Nem éri meg. Hiába dx10, a legalapabb dx10-es game is kiakasztja.
Példa: Anno a 6600gt-m (128MB DDR3, 128 bit) jobb volt, mint a 7300gt 256MB DDR2vel.
-
ftmf
tag
Orthos: stress memo, stress cpu
Nem tudom pontosan, nem akarok újraindulni, ha nem muszály, ezért hátha elég pontatlanul:
360 fsb, 2,66 mem szorzó, PCIe freki fix 100, turbó (vagy mi a neve
) disabled, 5-5-5-15 időzítések, mem:+0,2V , proc: mittomén, sok, bőven elég
Ha másvalami kell, akkor megnézem.
-
ftmf
tag
Van valami, amit már tapasztalok egy ideje a gépemnél, de most lettt nagyon elegem belőle. Remélem tudtok segíteni.
Este pizsilövés, gép ki, másnap meló, délután haza, gép be, és azt látom, hogy a biosz beállítások elszálltak. Na nem mind, csak a lényeg: Visszaállítja az FSB-t, a PCI-e frekit a gyárira.
Látszólag minden más változatlan. Mi a f..szt tudnék vele kezdeni???
-
ftmf
tag
Valóban... a proci dolgot benéztem.
Ennek ellenére (főleg ha olcsóbb is) ajánlom a 2160at. Simán megy 2x2,8-on alapfeszen, de bőven bír többet feszemeléssel. Ezt biztosan mondom, nekem ez van. PD925ről nincs tapasztalatom, ezért arra nem mondok semmit. Te döntésed.Örülök, hogy meggondoltad magad a deszkával kapcsolatban. Jól jársz vele.
-
ftmf
tag
Szerintem azt a lapot ne vedd meg. Legalább 965-ös chipsettelt szereltet szabad megvenni. A proci is inkább Dual Core E2160 legyen.
Az általad összeállítod konfigból ítélve szűkös a keret. Ha így van, akkor a proci maradhat, de a lapot ne vedd meg. P35-ös chipset még jobb lenne, de 965 alatt semmiképp.
Tényleg: mennyit szeretnél költeni rá?
-
ftmf
tag
Üdv!
Víz kerül a gépembe, amiatt jelentős légkavaró leépítést szeretnék végrehajtani.
Lesz CPU+NB hűtés. Tuning is természetesen.
Kellene egy kis segítség: mi az, amit még hűtenem kéne az alaplapon valamilyen formában? Bekarikázná nekem valaki a célterületeket egy 965p-ds3 képen, és elküldené/feltenné valahova? (ne a kepfeltoltes.hu -ra pls --- nem jön be)Elég sürgős lenne!
THX
-
ftmf
tag
Üdv!
Nekem az 1066os Kingmaxaim 1110en mennek egyelőre SÁRGA slotokban (ha ez jelent vmit). Még nem volt időm a végét megnézni.
Lenne egy kérdésem:
GB 965p-ds3 lapom van. Winben elő lehet csalni a hőmérsékleteket valahogy? Mert az Everest csak ezeket jelzi: CPU, mag 1-2, AUX (ez mi pontosan), alaplap, GPU, vinyó.
Az északi híd hőmérséklete lenne fontos nekem, mert kézzel forró. A ház burkolátáról egy 8 centis venti csinál neki szellőt kb 15 cm-ről.
Nem akarok rá most hűtést venni, mert hamarosasn víz lesz rajta, de addig is tuningolni akarom a cuccot. De hőmérséklet adatok nélkül nem merem, mert azt sem tudom mennyit bír p965 NB.
Aki a fentiekről bármilyen infót tud, pls segítsen! THX
Egy korábbi hsz-ban láttam a kérdést, erre a válasz: S3 -asok folyékonyelektrolitos kontikkal szereltek, DS3 -asok szilárdelektrolitossal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest