- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
KÖszi!
Igen a tápra én is gondoltam, de mikor hazavittem s beraktam VGA-val együtt, első az volt, hogy miután hál isten elindult, ráeresztettem 3dmark06-ot had izzadjon s kapcsoljon le ha nem bírja a táp....De nem tette, szalad a kicsike, jöttek a game tesztek stb
Tegnap este felraktam Vista alá Call of juarez DX10 benchmark-ot. Vga-nak kéne bírni, csak sztem a procim már nem 100-as neki, volt ahol ha kicsit is de be-be szaggatott.
Ezért is szeretném a procim húzni, mert e VGA vásárlása után nem tudok most méregdrága CPU-ra cserélni
Ezt a megoldást ha jól emléxem próbáltam, de ekkor a ram meg nem nyújtja az optimális sebességet nem? S ez is visszafoghatja az amúgy feltuningolt procit?!
Ha OP-rendszer alatt a GBT szoftverével húzok, akkor korrekt módon kiírja mennyin megy, stb, megy is de féltem hogy a ram nem bírja, inkább visszavettem a sebességéből, de ekkor mondta reboot, aztán csak sípolás...
KÖszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest