- iPad topik
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
KÖszi!
Igen a tápra én is gondoltam, de mikor hazavittem s beraktam VGA-val együtt, első az volt, hogy miután hál isten elindult, ráeresztettem 3dmark06-ot had izzadjon s kapcsoljon le ha nem bírja a táp....De nem tette, szalad a kicsike, jöttek a game tesztek stb
Tegnap este felraktam Vista alá Call of juarez DX10 benchmark-ot. Vga-nak kéne bírni, csak sztem a procim már nem 100-as neki, volt ahol ha kicsit is de be-be szaggatott.
Ezért is szeretném a procim húzni, mert e VGA vásárlása után nem tudok most méregdrága CPU-ra cserélni
Ezt a megoldást ha jól emléxem próbáltam, de ekkor a ram meg nem nyújtja az optimális sebességet nem? S ez is visszafoghatja az amúgy feltuningolt procit?!
Ha OP-rendszer alatt a GBT szoftverével húzok, akkor korrekt módon kiírja mennyin megy, stb, megy is de féltem hogy a ram nem bírja, inkább visszavettem a sebességéből, de ekkor mondta reboot, aztán csak sípolás...
KÖszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged