- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sutymorgo
üzenetére
Nah két esélyed van lényegében, mert az a helyzet, hogy ezeknél már nem paszta van a magok és a kupak között, hanem forrasztva vannak.
MEGNE PRÓBÁLD KUPKATLANÍTANI!!! Sajnos a forrasztás miatt kitépnéd a magot/kat amint leszednéd a kupakot.No.1: Kifogtál egy elég szar forrasztású proci és semmitvel nem hűtöd le rendesen, mert odabent szar a hőátadás a magok és kupak között. Nincs mit tenni, vagy eladod (mint én tettem anno) vagy belenyugszol.
No.2: Csak a kupakod homorú, ezt egy csiszolással meg lehet oldani (remek szakértlemű kolléga foglakozik ezzel itt a ph!-n). De akkor ugrik a proci garija sajnos. Általában nem döglenek meg ezek a procik, de ha mégis és nincs gar. Eladásnál okozhat némi gondot, hogy sokan nem mernek venni csiszolt procit, mert az "szét van hajtva". Persze van aki kimondottan kitesztelt példányokra vadászik, szóval azért van remény...

-
Sutymorgo
csendes tag
válasz
Sutymorgo
üzenetére
Update: 7*440=3080 se megy. Akkor se, ha adok FSB-re +0.2V-ot. Ha jól sejtem ez FSB wall.
Egyébként 8*395=3160 alatt terheletlenül is megfagyott. 3120 betonstabil. Asszem ebben a formában sikerült kitesztelni a végét.
Alapfesz környékén talán nem is olyan gáz, de annak nem örülök, hogy feszelésre se megy feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MEGNE PRÓBÁLD KUPKATLANÍTANI!!! Sajnos a forrasztás miatt kitépnéd a magot/kat amint leszednéd a kupakot.