- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Most készülök a vizsgákra (rohadt vizsgaidőszak
), nem igazán volt időm húzni a cuccot. Másrészt csak holanp jön meg az új (izmosabb) venti a hűtőmre. Most max hőfokom: idle 36, full load 60fok. Viszont mikor beraktam a procit csak 8*266-on ment, nem tudom miért lehet azért mert nem nyomtam előtte load def bios-t. De már 9*266-on szépen "döcög".Ami nagyobb hasfájásom egyenlőre, hogy eddig E6300-al ment a vga 780/1000-en (többször is lefutott így a teszt simán), Q6600-al meg alapórajelen is befagy az első teszt után ugyan ilyen húzott értékeken.
Lehet kevés a tápom?
Rem csak vmi szoftveres bug.mod: nagyon jó az aláírásod, fél órát röhögtem rajta! Remekül illik rám is a gondolat...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), nem igazán volt időm húzni a cuccot. Másrészt csak holanp jön meg az új (izmosabb) venti a hűtőmre. Most max hőfokom: idle 36, full load 60fok. Viszont mikor beraktam a procit csak 8*266-on ment, nem tudom miért lehet azért mert nem nyomtam előtte load def bios-t. De már 9*266-on szépen "döcög".
Rem csak vmi szoftveres bug.