Új hozzászólás Aktív témák

• clorid

csendes tag

Sziasztok!

Elmondom a sztorit és amit eddig csináltam, hátha van aki jártasabb ebben a témában!

A helyzet a következő. Adott egy samsung bluray felvevő (tehát rendelkezik hddvel). Valószínűleg Tizen OS fut rajta, de ha nem is az, biztos hogy linux alapú. 4 partíció van a hddn, 3 xfs és 1 fat32 (raw). Egymás után így következnek: xfs(1gb), xfs(2 gb), fat32(raw - 2gb), xfs(900 vamennyi gb). Egy kisebb méretű hddt szeretnék tenni a bluraybe, ezért kellene egy klónozást csinálnom, viszont mindig hibába ütközöm. Először is, mivel a windows csak a raw partíciót látja és azzal sem tud mit kezdeni, így csak azt tudom backupolni, esetleg cloneozni, de ennek sok értelme nincs, mert a másik 3 partíció hiányozna. Mivel xfs és fat32 tábla is van a vinyón, ezért clonezillával próbálkoztam. Az első 2 xfs partíciót simán megcsinálja, aztán a 3.ra azt írja, hogy nem tud vele mit kezdeni, ezért kihagyja. Aztán a 4.et megint megcsinálja. Azonban a bluraynek kell mind a 4, szóval nem működik. Win alatt láttam, hogy az 11.5ös acronis windows server edisön már tudja az xfst, alapból meg ugye tudja a fat32-t, szóval gondoltam majd az. Felraktam, de az xfseket nem tudja értelmezni, szóval ez is eredménytelen. Valakinek van bármilyen épkézláb ötlete a probléma megoldására? Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák