- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
clorid
csendes tag
Sziasztok!
Elmondom a sztorit és amit eddig csináltam, hátha van aki jártasabb ebben a témában!
A helyzet a következő. Adott egy samsung bluray felvevő (tehát rendelkezik hddvel). Valószínűleg Tizen OS fut rajta, de ha nem is az, biztos hogy linux alapú. 4 partíció van a hddn, 3 xfs és 1 fat32 (raw). Egymás után így következnek: xfs(1gb), xfs(2 gb), fat32(raw - 2gb), xfs(900 vamennyi gb). Egy kisebb méretű hddt szeretnék tenni a bluraybe, ezért kellene egy klónozást csinálnom, viszont mindig hibába ütközöm. Először is, mivel a windows csak a raw partíciót látja és azzal sem tud mit kezdeni, így csak azt tudom backupolni, esetleg cloneozni, de ennek sok értelme nincs, mert a másik 3 partíció hiányozna. Mivel xfs és fat32 tábla is van a vinyón, ezért clonezillával próbálkoztam. Az első 2 xfs partíciót simán megcsinálja, aztán a 3.ra azt írja, hogy nem tud vele mit kezdeni, ezért kihagyja. Aztán a 4.et megint megcsinálja. Azonban a bluraynek kell mind a 4, szóval nem működik. Win alatt láttam, hogy az 11.5ös acronis windows server edisön már tudja az xfst, alapból meg ugye tudja a fat32-t, szóval gondoltam majd az. Felraktam, de az xfseket nem tudja értelmezni, szóval ez is eredménytelen. Valakinek van bármilyen épkézláb ötlete a probléma megoldására? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Projektor topic
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest