Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz
creed30 #1543 üzenetére
dvd-re közvetlenül nem próbáltam
még ghost-al igen, tud írni dvd-tén merevlemezre mentek, aztán hálózaton másolom még másik gépre is a biztonság kedvéért, most így csinálom
kisebb az esélye a vinyóhalálnak mint annak hogy valami szétcseszi a rendszert, de mondom, megvan más helyen isacronis egyébként hálózatot is lát, onnan is lehet visszaállítást csinálni, meg menteni!
----------------
másik vinyóra simán vissza lehet másolni, xp-t legalábbis
vista alatt szívtam, átmásolta, el is indult, de valahova nem tudott írni, jogosultságért visított a bejelentkezés közben, nagyon nem foglalkoztam vele, csak próba voltrádugtam a gépre a friss vinyót, minimum 2 partíció, második partícióra az image felmásolása, majd ez a vinyó a gépbe mint fővinyó, acronis cd boot, és első partícióra visszaállítás.
xp és w2000 alatt ez simán megy, próbáltam, komplett rendszert klónoztam már így, melóban ezek voltak, mostanában van csak vista
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest