Új hozzászólás Aktív témák
-
rszp
aktív tag
Akkor pontosan leírom a bajom.
Az adathelyreállítási része érdekelt. Ha titkosítatlan diszk megsérül, akkor lehet adatot visszanyerni viszonylag jó eséllyel, a titkosítotottnál nem. Legalábbis ezt olvastam ki az első hozzászólásodból. Erre mondtam, hogy kár, mert akkor backup diszk szükséges.Utólag átgondoltam az egészet és tényleg kell backup diszk a titkosított mellé mert néhány byte hiba akár több giga kárt is okozhat pl. darabolt rar esetén. Mivel több terás diszkről van szó, ezért a backup anyagilag kivitelezhetetlen. Marad a sima tárolás.
A titkosítás csak helyreállítás miatt volt érdekes, más szempontból pl normál működés, érdektelen.
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
Szerencsére még nem kell mentenem, de ha mégis azért érdekelne.
Nagyobb méretű, csak adatot tartalmazó partíciót, esetleg teljes diszket titkosítanék(TrueCrypt).Felhasználásból nem, csak rendszer-hardver hibából lehetne bajom. A titkosított dolgok helyreállításánál mennyire rosszabb az esély mint a normál titkosítatlan adatnál?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest