Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyes
csendes tag
Már megoldódott... próbáltam kölcsönkérni de senkinek sincs mindenkinek 3,5es rackje van(senkinek sincs laptopja). A progi meg hát sztem nem egyedül nekem van meg úgy. 3500at meghát úgy gondoltam nem ér pár telefonszám de jól is tettem h nem vettem meg. Felraktam az xp-t utána egyből a progit elsőre ntfs-eset azzal ne mentde rájöttem h fat kell mert a régi olyan volt, azzal tökéletesen ment. Megvan minden. pedig összesen volt egy elcseszett frissítés utána egy partícionálás utána xp telepítés formázással. A végénmárnem reménykedtem de összejött. Na mind1. Azért köszönöm h akartál segíteni.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Köszi a választ de 3500ot most ezért nem akarok kiadni mert másra nemtudnám használni. Portable verziót nemsikerült futtatni. Most van egy 2 partícióra osztott vinyó és semmi oprendszer rajta. Szted rack nélkül elveszne? főleg h az xp még ráis települhet esetleg a samsung progira ami tárolja a telszámokat. Még aztse tudom hogy az hol tárolja.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Egy iszonyat nagy kérésem lenne! Az a gond h van egy laptop azon a telefonszámaim. De a laptop befuccsolt, elvittem egy csákóhoz leszedtük az adatokat róla amik kellettek, de sajnos rosszat mivel nemtudtuk h a samsung pc sudio hol tárolja az adatokat ezért a program filesből kiszedtük a samsung mappát de mint kiderült most nem abba van. Mentés után partícionálta semmi más. Na most engem az érdekelne h hogyan tudnám megoldani hogy fusson rajta a getdataback vagy vmi hasonló de ne vesszen windows telepítéssel több adat. Most szedek vmi portable windowst de azzal tudom futtatni ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest