- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyes
csendes tag
Már megoldódott... próbáltam kölcsönkérni de senkinek sincs mindenkinek 3,5es rackje van(senkinek sincs laptopja). A progi meg hát sztem nem egyedül nekem van meg úgy. 3500at meghát úgy gondoltam nem ér pár telefonszám de jól is tettem h nem vettem meg. Felraktam az xp-t utána egyből a progit elsőre ntfs-eset azzal ne mentde rájöttem h fat kell mert a régi olyan volt, azzal tökéletesen ment. Megvan minden. pedig összesen volt egy elcseszett frissítés utána egy partícionálás utána xp telepítés formázással. A végénmárnem reménykedtem de összejött. Na mind1. Azért köszönöm h akartál segíteni.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Köszi a választ de 3500ot most ezért nem akarok kiadni mert másra nemtudnám használni. Portable verziót nemsikerült futtatni. Most van egy 2 partícióra osztott vinyó és semmi oprendszer rajta. Szted rack nélkül elveszne? főleg h az xp még ráis települhet esetleg a samsung progira ami tárolja a telszámokat. Még aztse tudom hogy az hol tárolja.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Egy iszonyat nagy kérésem lenne! Az a gond h van egy laptop azon a telefonszámaim. De a laptop befuccsolt, elvittem egy csákóhoz leszedtük az adatokat róla amik kellettek, de sajnos rosszat mivel nemtudtuk h a samsung pc sudio hol tárolja az adatokat ezért a program filesből kiszedtük a samsung mappát de mint kiderült most nem abba van. Mentés után partícionálta semmi más. Na most engem az érdekelne h hogyan tudnám megoldani hogy fusson rajta a getdataback vagy vmi hasonló de ne vesszen windows telepítéssel több adat. Most szedek vmi portable windowst de azzal tudom futtatni ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest