Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncos
tag
Köszi a választ!
Így igaz, a Win7 partíció sértetlen, az működik is jól, emellett van a sérült partíció.
Írásod alapján viszont azt érzem, nem vagy teljesen biztos a dologban, így kérem, hogy Te vagy valaki más hozzáértő okézza le a dolgot! Rendben, hogy a fontos dolgok mentve lettek a bajok előtt, de nem szeretnék még nagyobb bajt csinálni (meg a többi adat sem véletlenül volt a lemezen
)
-
Toncos
tag
Tiszteletem!
Történetem, partícióáthelyezés (nem tom, jól fogalmazok-e) közben, amit partiton wizarddal csináltam, a Win7 készenlétbe helyezte magát. Azóta nem tudja kezelni azt a partíciót. Az intéző nem nyitja meg, viszont a direkt linkek (pl dokumentumok is oda mutat, vagy media player műsortár) működnek, majdnem minden olvasható, fájlok is. A PW a fájlrendszert szemre tökéletesen kiolvassa. No, ezeket hoznám vissza, ha lehetséges.
Még utánaolvasás előtt úgy gondoltam, hogy a működő Win7-re felrakom a GDB-t, és USB-s külső vinyóra mentek (a Win partíció szűkös, épp ezt akartam bővíteni). De ugye ott a figyelmeztetés, hogy a kezelendő lemezre nem lehet telepíteni. Kérdésem, hogy fizikailag külön vinyóra kell a GDB-t telepíteni? Milyen megoldást javasoltok, mik a teendők?Notebookvinyóról van szó, ha nem muszáj, nem mozdítanám.
Előre is köszi a segítséget!
(biztos volt már ilyenről szó itt a topicban is, tudom, amit volt idegen ebben a helyzetben visszaolvasni, ott nem találtam megfejtést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest