- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsáko
tag
válasz
kiscsáko #449 üzenetére
közben már kipróbáltam, és működött, bár nem tudom, hogy milyen módban ment, mert nem találtam olyan beállítást.a runtime getdataback softverét használtam, elég jó progi.
de ez a topic nagyon jó, köszönöm nektek hogy sikeresen meglettek az adataim, ez egy nagyon hasznos topic.a tapasztalatom az, hogy: kb. 6-7 bekapcsolás után is meglettek az adatok, legalábbis elég nagy részük nem tűnt el, sőt még olyat is talált amit már elég régen töröltem a winyóról.
mostmár csak az a gondom, hogy nem tudok lementeni majd 180 gigát, mert nincs másik ekkora vinyóm...egyébként a problémát az okozta, hogy nyomtam egy resetet miközben ment a part manager...:S nem gondoltam, hogy ekkora galibát okozhat, mostmár tudom...
-
kiscsáko
tag
sziasztok!
sikeresen töröltem egy csomó fájlt, ami még nagyon kéne,(játszottam a part managerrel)
már szépen visszaolvastam, csak azt nem tudom, miként lehet egy sata drivert read-only módba tenni, tud valaki segíteni?üdv, kcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 Tb-os NVME-k
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest