- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsáko
tag
válasz
kiscsáko #449 üzenetére
közben már kipróbáltam, és működött, bár nem tudom, hogy milyen módban ment, mert nem találtam olyan beállítást.a runtime getdataback softverét használtam, elég jó progi.
de ez a topic nagyon jó, köszönöm nektek hogy sikeresen meglettek az adataim, ez egy nagyon hasznos topic.a tapasztalatom az, hogy: kb. 6-7 bekapcsolás után is meglettek az adatok, legalábbis elég nagy részük nem tűnt el, sőt még olyat is talált amit már elég régen töröltem a winyóról.
mostmár csak az a gondom, hogy nem tudok lementeni majd 180 gigát, mert nincs másik ekkora vinyóm...egyébként a problémát az okozta, hogy nyomtam egy resetet miközben ment a part manager...:S nem gondoltam, hogy ekkora galibát okozhat, mostmár tudom...
-
kiscsáko
tag
sziasztok!
sikeresen töröltem egy csomó fájlt, ami még nagyon kéne,(játszottam a part managerrel)
már szépen visszaolvastam, csak azt nem tudom, miként lehet egy sata drivert read-only módba tenni, tud valaki segíteni?üdv, kcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest