- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Köszönöm válaszod! Hát ez tényleg türelmes embereknek való...
Már értem, a visszaállítás külső cégnél miért kerül nagyon sokba.....
Péntek óta ezzel szórakozom szabadidőmben (mondjuk megéri, mert jönnek ám visszanyert adatok). Csak hogy a visszanyerés után jön a fekete leves: Olvasható a fájl, ugyan az mint az előbbi procedúrával, előbbi vélt partícióról mentett adat, stb, stb?
"végig kell esetleg nézni, melyik adja a legjobb találatot" : Én ezt csak úgy tudom végignézni, ha átmásolom egy külső HDD-re az összes találatot, majd kipróbálom hogy megnyitható-e a fájl, vagy összehasonlítom (pl. TC fájl összehasonlítás) egy korábbi GetDataBack mentéssell.... Persze a külső HDD kapacitása végesEsetleg nincs jobb módszer a fájlok + könyvtárak összehasonlítására mint a TC egyenkénti fájl összehasonlítás? Mert ha lehetne komplett könyvtártartalamat, akkor egyezés esetén a dublikációt el lehet dobni, ami meg különböző, ott kell keresgélni melyik a jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi