Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancer RE
aktív tag
Hello!
A múlt héten egy apró áramszünet miatt elszállt a windóz hálózati része és még a rúteremet se tudtam elérni. Tegnap újraraktam a win-t, de előtte átmásoltam C: -ről a képeket és egyéb fontos fájlokat E: -re. Amikor próbáltam volna visszamásolni a fájlokat már a friss Win-nél azt írta az E: -n néhány fájlra a gép h "Hozzáférés megtagdva". Ekkor próbáltam csökkentett módban megnyitni, regiszteriben jogokat adni magamnak, de nem segített. Ma ismét új win került a gépre, reméltem hátha segít valamit, de nem... Aztán haverom eszembe jutatta a GetDataBack-ot. Most a progi megis talált minden cuccot amit nem tudtam megnyitni de nem tudom csak átmásolni. Helyhiány miatt ezzel nemsokra megyek mivel kb. 2-25Gb adatról lenne szó. A konkrét kérdésem az lenne h más módja nincs a helyreállításnak csak az átmásolás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest