- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
Nos, az Acomp Pest hozzáállásáról:
1. Náluk vettem laptopot. Magyarországon vagyunk, de magyar (vagy akár angol) billentyűzetet csak 10k felárért adtak a hirdetett árhoz képest. [Tudom, hogy a Gericom osztrák cég, de német billentyűzettel meg tudom venni kint is.]
2. Miután állandóan alvásba kapcsolt, illetve nem lehetett ki- vagy bekapcsolni, csak akku-kivétel után, garanciába beadtam. Időhúzásra játszottak, majd valamit forrasztgattak rajta, azóta ez működik, az USB port viszont nem (így ha nem kapok hálózati hozzáférést, egyedül floppyval tudok adatot leszedni róla). Mivel alkatrészcsere nem történt, úgy gondolják, a további problémák már nem garanciálisak, én meg próbálhatom bebizonyítani, hogy ők heggesztettek el valamit az első javításkor.
3. Garanciában jeleztem azt is, hogy a külső VGA kimenet nem működik. A szervízlapra azt írták, hogy de működik. Kértem, hogy akkor mutassák meg nekem, én is szeretném látni, na ezt kerek perec visszautasították.
Aktív témák
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest