- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Mivel van egy talán látogatottabb topic, inkább menjen egy helyre minden infó ide: [link], ezt pedig zárom.
-
fluiid
csendes tag
Hmm úgy fest, nem tudtam jól tálalni a gondomat: a cpu kijött a foglalatából, de rajtamaradt a cooleren, méghozzá igen erősen
itt egy kép: [link]
Szóval fehérr háromszög a hűtőtest, narancs az elválasztó lapocska, csak fel van hajtódva a széle, zöld a cpu teste, piros a cpu lapkája, ugye?
Tehát a zöld és a narancs között kéne szétválnia? -
Skica
őstag
14xx -es felbontást is sikerült már a TFT ből is kihoznom, de 16Bit mellett. Ha fent lenne a driver, mehetne 32Bit alatt is.
A hőcsöves coolert mint látom szépen szétszedted, de minek? A rajta található két coolert ha kitisztítottad, és a lamellák közűl a szöszmötöket is kitisztítottad, mehet vissza a procira. Ha a coolert levetted, alatta található a proci, ami egy kis kallantyú felhúzásával ki is veheted a procit, de max újrapasztázni kell, a cpu-t nem szokás szétszedni.
''Távtartó lemez alatt azt a kis vékony aluszínű hártyát érted?''
A cooler oldalán található egy kis fém lapka arra gondoltam.
[Szerkesztve] -
fluiid
csendes tag
''Nekem is webgine force 2440 351s1-em van, de nállam a hiba az, ha feltelepítem a VGA drivert, 1-5 percen belül, a VGA kikapcsol. Már próbáltam RivaTunerrel alacsonyabb értékeket is beállítani, de nem változtatott semmit.''
Huu ne tudd meg, mennyi gondom volt a vga-jával :| Vetítésekhe használtuk régebben, és az s-video out-ja sokszor azután volt hajlandó ntsc helyett pal-on maradni, ha kb 40-50-szer ráklikkeltünk a devices / detect gombra. furcsa...
''Ha nincs feltelepített VGA, csak alapon felismert VGA, így tökéletesen használható, de MAX 1024x768 felbontásban.''
Nálam a driver fentmaradt, de még sose láttam 1024-nél nagyobb felbontást tőle. Tudnia kéne?
''Le lehet venni, a CPU Cooler 4db csavar kiszedésével lehet levenned. Van egy távtartó lemez is az oldalán, arra ügyelned kell!''
Kissé bizonytalan vagyok, asszem kitekertem minden csavart, mégsem enged...
[link] Itt egy kép a helyzetről, rá tudnál esetleg mutatni, hol kéne kettéválnia?Távtartó lemez alatt azt a kis vékony aluszínű hártyát érted?
Köszi -
Skica
őstag
Nekem is webgine force 2440 351s1-em van, de nállam a hiba az, ha feltelepítem a VGA drivert, 1-5 percen belül, a VGA kikapcsol. Már próbáltam RivaTunerrel alacsonyabb értékeket is beállítani, de nem változtatott semmit. Ha nincs feltelepített VGA, csak alapon felismert VGA, így tökéletesen használható, de MAX 1024x768 felbontásban.
''Kipucoltam alaposan a hűtőt, de azt nem lehet (?) levenni a prociról? ''
Le lehet venni, a CPU Cooler 4db csavar kiszedésével lehet levenned. Van egy távtartó lemez is az oldalán, arra ügyelned kell! -
fluiid
csendes tag
Sziasztok, követkeő helyzetbe kerültem egy asztali P4 procis Gericommal (webgine force 2440 351s1) :
állandóan shutdownolt, gondoltam melegszik (szokott ugyebár). Kipucoltam alaposan a hűtőt, de azt nem lehet (?) levenni a prociról? Olyan mintha rá lenne ragasztva.. Ami nembaj, de így az életben nem fogok hozzáférni a cpu-lefogó kallantyúhozSzóval most nemtom összerakni a gépet. Ismeri esetleg valaki a belsejét ennek a típusnak? Köszi előre is
-
Asycid
tag
Sziasztok! Nekem egy másfél éves gericom notim van (a pontos megnevezés még mindíg homályos számomra), és olyasmi a hibája, mint már itt olvastam: Épp játszottam rajta vmivel, mire lefagyott a game. Hát mivel semmire nem reagált megnyomtam hosszan a kikapcs. gombot. Következő indításnál se kép, se hang, se bios nyitókép, se semmi, a ventik felpörögnek olyan közepes fordulatszámra, a DVD-RAM bevillog, ellenőrzi, hogy van-e lemez benne, mint ahogy szokta, és semmi több. Ja, igen, először sípolt 2-t, de mostmár azt se.
Elvittem szervízbe (nem márkaszervíz), ott volt 1 hétig, mikor visszamentem érte, közölték udvariasan, hogy nem tudják megállapítani a hiba okát, de valszeg alaplap a ludas. Mivel gari nincs rajta, ha beviszem vhova ahol esetleg meg tudják javítani, az tuti horribilis összegért menne... ha esetleg valakinek így látatlanban van vmi ötlete, hogy mi lehet a hiba, az írjon, plz.
[Szerkesztve] -
muktaros
csendes tag
Udv,
egy sajat velemeny:
Nekem volt egy Gericom Phantomom,amit az ACOMP-nál vásároltam.
Ketszer ugyanjartam a szervizben naluk,de max egy 7en belul kijavitottak a hibat,ami sztem turheto ido,es abszolut emberien bantak velem,telefonaltak is mikor mehetek.
A hiba Phantom eredetu volt,de meglett.
Persze kinek milyen tapasztalata van,az enyem pozitiv veluk kapcsolatban.
M. -
pap-a
csendes tag
Hummer notival van olyan gondom, hogy az USB-re csatlakoztatott szintén GERICOM WLAN egységgel való üzemelésnél öt-tíz perc után'' elkékül'' a képernyő . ''MACHINE CHECK EXCEPTION''. és utána a teljes oldalon ragozza, hogy az esetlegesen ujonnan telepített softvert és hardvert ellenőrizzem , vagy távolítsam el stb.
A végén tecchnikai információ:
STOP: 0x0000009C ( 0x00000004,0x80545FF0,0xB2000000,0x00070F0F)
Ja, és vezetékes kapcsolatnál semmi gond. Az ACOMPnál kicserélték a WLAN adaptert de a csere után is behal. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? mi lehet a gond? -
Antibazsi
aktív tag
Hali!
Nem tudom megoldodott-e a problémád,de nekem is ugyan ez volt a gericom notimmal vétel után.Egy hétig ültem rajta aztán visszavittem.Aztán egy hétig ők is ültek rajta és rájöttek,hogy BIOS-t kell frissiteni.Aztán minden okés lett egy darabig.
Most hatodszor fogom visszavinni a notimat.7 meghibásodás 10 hónap alatt.(mondjuk a biosz frissités nem az)
A driver cd használhatatlan amit adtak.Volt amikor csak ráirták a szervizlapra,hogy javitva.Még a szervizben jó is volt,de hazavittem és a 2. bekapcsnál ujra ugyanaz a hiba.Az LCD háttérvilágitása bekapcs után kikapcsol.És kb 4x-5x-ör ki-be kapcsolgatom mire bekapcsolva marad.Most megint e miatt is mehetek vissza megint.Na meg a hütö venti is elkezdett alacsony fordulaton kerrregni.
Ja és velem valahogy soha sem kedvesek a szervizesek.
Találjátok ki mi a véleményem a Gericomról és az Acomp-ról!!
Ja ennek örömére megajándékoztam magam egy hete egy F-S Xi1546-al.Igaz a régebbi Fujitsu Amilok-ról sem irnak mindig túl jókat de talán ezek az új szériák jobbak és a Gericomnál rosszabb biztos nincs.
[Szerkesztve] -
sooony
csendes tag
Hali! A mobil procik a terhelés melett dinamikusan állítjak a processzorsebsségüket... futass processzorigényes alkalmazásokat, és akkor maxra ugrik (tlejsen terhelve) a processzor. Ez azért van, mert kisebb órajelen kevesebbet fogyaszt a proci ->kisebb melegedés, nagyobb akksi üzemidő. Az előzőekne írok: Gericomom egyszer volt, soha többet nem kell.
-
cabal
tag
Hello!
Nekem a következő a problémám, a notiban lévő proci 1,7 GHz helyett csak 600 MHz-en duruzsol. Az érdekes, hogy a BIOSban nincs állítási lehetőség és ha a Windowsban kapcsolom legjobb teljesítményre (gondolván hátha az oprendszer lassítja le energiatakarékosságból, bár hálózatról üzemel), akkor sem történik semmi.
Nincs külön driver lemez sem hozzá, csak egy rescue disk, amivel az oprendszert (WinXP Home) lehet újratelepíteni.
Ötlet? -
eldiablo024
csendes tag
Hello!!
Gericom Blockbusterhez proci huto ventilator....Hol lehet beszerezni? -
szundi1
csendes tag
Sajnálattal olvasom ezt. Kb. másfélhónapja vettem egy gericom phantom 1440-es notebookot.
Az árához képest jól felszerelt./ tetettem bele Wlan-t így volt 150000 ft /kb. másfél hét használat után a dvd írójával problémák voltak
6 dvd-t írtam addig. Már az ujraírható cd-t sem olvasta be.Na mindegy , felhívtam a szervízt és elmondtam a problémámat és kértem ,hogy ha lehetséges akkor a benne lévö PHILIPS írót cseréljék ki / a tesóm hozzáértő számítógépes ő mondta nekem , hogy a Philips nagyon rossz konsrukcio/ . Bevittem a gépet és négy nap múlva hívtak hogy kész a gép. Miután rákérdeztem a problémára közölte a szervízes: optikát cseréltek. Hazavittem az első iráskor
látom az íroprogramban,hogy lám nem Philips az író hanem Toshiba. Ez meglepett. Azóta az író tökéletesen működik és a gép is. Remélem ez így is marad! -
DrEvil
csendes tag
Gondoltam leirom en is ide az ACOMP -rol a velemenyem.... nem sok jo van... kb 5 eve vettem toluk egy szamitogepet... akkoriban meg eleg lama voltam a gepekhez... igy eszre sem vettem /csak miutan az egy ev gari lejart.../ hogy a modem nem mukodik benne... es 128 Mb ram, ami benne van, 1db 64Mb/100 1db 64Mb/133 szep... na sebaj... atvetelnel kellett volna leellenoriznem... Persze ugyanebben a gepben olyanszinten behanyt a vinyo, a 3. honapban, hogy egyszeruen adtak egy masikat... hihetetlen! de egy hetig azert ultek a gepen..
2> Tavaj ismet megkisertettem a szerencsemet, es vettem naluk egy msi notit... hiba volt... Megvettem... hazavittem... elso problema: Szerintuk 5.1 integralt hangkatya van benne, es van SPDIF kimenet is... Felhivom oket, hogy 5.1 -es hang elocsalogatasara nem kepes ez a notesz nagy mak, hiszen multimediara kell! ;) ... a gyarto hivatalos oldala szerint sem... semmi baj... osszeraknak egy ilyen noteszt... es megnezik!!!! Eltelt egy het kb mar miota nyagatom oket... Kiderul, hogy en vagyok a lama mert ebben bizony van 5.1.. csak !EN! nem birtam beallitani... Kisse idegesen megkerem oket, hogy szemelyesen bevinnem a notit, es legyenek oly kedvesek beallitani nalam... bemegyek... beallitja nekem a Windowsban a hangot... huhh... tudatom vele, hogy nem itt kellene, hanem a hangkartya beallitasinal... de ott MAX stereot lehet valasztani... hivatja a szervizfonokot.... o ertelmesebb! megnezi a hivatalos oldalt... es nincs benne! HAHH! Gyonyor! Visszamegyunk az eladohoz... kellene ezt orvosolni... erre o: Tenyleg nincs benne? Rosszul nyomtattunk ki egy csomo hirdetest... kesz... masfel het elteltevel kaptam egy audigy kulso 5.1-es hangkarit ajandekba... szuper... persze spdif kimeneteset kertem, mert a notin az sem volt..
----> ACOMP <----
Soha tobbe nem vasarolok itt!!
UI: a notihoz adtak ajandekba egy samsonite hordtaskat... ami 2 szammal nagyobb volt! -
marci22
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁ Acomp Kész a gépem memoria hiba miatt nem volt Kép.
vagyis ezt mondta a szervizes csávó
06.25én atttam le Média intézte a garimat most 07.17van és a gépem még sehol
Nagyon érdekli öket a vevő meddig vár a termékre
Magyarország Ez komolyan mondom kész minden nap felhivom őket esetleg hátha valami
De SEMMMMICsesznek bele az egészbe
-
n0se
tag
Szia,
az valszeg alaplapi tápkondenzátor...
Ha nem tévedek akkor még nem Centrino, Pentium vagy Celeron M proci van benne, ez a hiba a melegedéstől szokott előjönni, persze mástol is beadhatta azt a bizonyos kulcsot, de csak megoldják ez a dolguk. -
marci22
csendes tag
Szia mindenkinek Gerikom notim van nekem is, és hibás
Acomp garis most bent van még dolgoznak rajta
Bár nem lenne rossz ha már kész lenne.
A Hiba nem tudom kinek volt már hasonló problémája
Bekapcsolom a gépet olyan mint ha minden frankon indulna a power led szép zöld,a winyó pörög, és innen megált az élet semmi fekete kép nincs Biosz nincs rendszer hang nincs semmi.
ha valakinek van ilyen tapasztalata irjon nekem
apoca22@freemail.hu
Köszi -
diszkontatee
csendes tag
E-mail helyesen: verbocziattila@citromail.hu
-
diszkontatee
csendes tag
Sziasztok! GERICOM 1730DVD (bellagio) Laptophoz keresek LCD kijelzőt! Tipusa
B141X01 vagy B141XN03, Nem baj ha Taiwani, és keresek 256 MB -tól föfelé DDR ramot, Ami jelenleg van: (128MB DDR-266 MSDA82D-68KX3) igazából 512-es lenne igazán érdekes! Ha valakinek van elfekvőben és reális áron szeretné eladni akkor érdekelne! Tel 06305984517 e-mail: verbocziattilavcitromail.hu Előre is köszönöm!
-
wolodayen
csendes tag
Nekem csak jó tapasztalatom van a Gericom-szervízzel kapcsolatban. A vásárolt Blockbusterem 11 hónap után hibásodott meg. Egészen pontosan a TV-kimenete mondta fel a szolgálatot (szerintem én is tehettem róla). A szervízben kedvesek voltak, egyáltalán nem akadékoskodtak. Nem telt el egy hét és már újra élvezhettem a TV-kimenet nyújtotta előnyöket. És természetesen nem került semmibe, hiszen garanciában javították.
Csodálkozom a fenti negatív tapasztalatokon! -
Dr. Akula
félisten
válasz
cherockee #24 üzenetére
Szervízszempontból a notebook.hu-t mondják itt a legjobbnak. Én még hozzátenném az usanotebook.hu-t, amely ugyan külön (márka)szervízekkel dolgoztat, köztük a hírhedt Rikvesttel, viszont akkor is korrektül segítenek ha a szervíz beint. Én saját tapasztalatból csak ajánlani tudom őket, megtapizhatod a (kiállított) notikat, ha nem vagy biztos, tanácsokkal is ellátnak (a noti.hu-ban is, de ott nincs személyes tapasztalat), nem tukmálják rád a legdrágább cuccot ha nem az felel meg leginkább az igényeidnek. Az acomp.hu-ban csak a gericom notimat vettem, szervízt nem tudom milyen, mert nem volt rá szükségem szerencsére. Persze lehet hogy én voltam a kivétel.
-
cherockee
aktív tag
válasz
Dr. Akula #23 üzenetére
most akarok acomp.hu-nál venni egy gericomot, mert másra nnagyon nincs pénzem,,de egyszerüen örület amit olvasok. ezexerint minden szerviz előtt szét kéne kapni a gépet, lefotózni, tanukkal aláiratni, és akkor lehetne feljelentgetni, majd 3 hónap után kapni egy ügyvédi csekket, meg egy bocs-ot?
előzőleg 3 pdaval szivtam, 3 napos cserében mind bennevolt, de mind szervizelve lett, volt ami pixelhibásra lett égetve, meg hasonlók...kezdem azt hinni hogy tényleg a sok ember akinek el vagy cseszve az élete egyre szivesebben cseszi el másét is...srácok nektek soxerencsét, remélem sikerül mindent megoldani. jelentsétek fel őket a pitchába... -
Dr. Akula
félisten
Jobb is.
A telefont általában b.sznak felvenni, naponta egyszer ha esetleg méltóztatnak. Persze ott vannak mellette, amit abból lehet tudni hogy ha sokat csörgeted, egy idő után mellé rakják a kagylót nehogymár megzavarja őket a sziesztában egy holmi ügyfél...
J, és a gyári cd és dvd lemezeimet is jól összekarcolták, amiket otthagytam a teszteléshez, úgy látszik hozzájuk csak olyat érdemes beadni, ami már nem kell az embernek. -
ligetiz
csendes tag
Nekem is volt egy Gericom IPC 8640-es notim, akarom mondani még mindig meg van, csak a video procija ment tönkre. U.az a hiba üzenet mint neked volt , hogy felpörög a winyó meg a venti, aztán semmi
-
LocalNerd
tag
Nah, ennek a fórumnak megörültem!!!
Összefogás kell ide, információ-áram, mert késztermék van dögivel, a szervíz viszont pocsék vagy igen drága. Nekem egy Gericom Hollywood van, ami Mitac Minote 8060-as néven látta meg a neonfényt, míg át nem címkézték. Amit keresek hozzá: inverter board ( pwa-stingray inverter bd(for 8640), Mitac rendelési ref. szám: 541150340202 ). Egy bazi rendes szerelősrácnak köszönhetően már biztosan tudom, mi szállt el az inverter boardon, ez pedig a trafótekercs, illetve az azt vezérlő, ''U2'' jelzésű, 8 lábú kis félvezető cuccos (a szám egy része leégett
)
Úgy néz ki, ilyen invertert csak néha-néha dobnak fel a német ebayre elfogadható áron, osztrák szerelők. Rendelni drága és nehéz. Ha netán valakinek lenne ilyen, vagy feltehetőleg kompatibilis darabja, esetleg rossz Hollywoodja, rendkívül örülnék neki.
Ehhez a típushoz kellene nekem 6600 mAh-s akku és egy normálisabb, nagyobb teljesítményű táp is. Nem mintha erre itt nagy esély lenne, de ki tudja
Utánanézek, van-e általános laptopos/notebookos/tabletes alkatrész-fórum az adokveszek csereberélek részben, és ha nincs, indítok egyet! Remélem, mások szerint is jó 5let.[Szerkesztve]
-
ReFleX®
tag
Halad a dolog!
Mint kiderült a kislemez kábel is ludas volt, mert az is fellett kaszabolva, lassan tényleg szarból várat elv lesz a dologból!
Viszont a processzoros kérdésre jólenne végre választ kapnom, mert a többi hibaforrás lassan kijavítva! -
_seth_
veterán
Szerencsére én csak a garipapírról ismerem őket
(személyesen már vszeg nem is fogom mert nekem már nem garis a notim
)
Az enyémnek csak egyetlen hibája van: a picimaci kártya kidobó gombja állandóan kijön (működik csak nem lehet benyomni) szal olyan óriási nagy bajom nincs vele. -
ReFleX®
tag
Egyre jobb tapasztalatok, ha kiderül, hogy a lap hibás akkor kénytelen leszek szervízhez fordulni.
Azon gondolkodtam, hogy rendelek magától a cégtől lapot a notihoz, de egy darabot nemigazán van értelme, ahogy nézegettem az árakat.
Nemtudom mekkora igény lenne itt fórumon belül, de lehet megérne az is egy próbálkozást.
Hát eléggé ledöbbentem mikor megláttam a kijelzőt.., hogy összelett barmoval, holott semmi probléma nem volt vele, magának a lapnak a biztosító csavarjai elsem voltak távolítva magyarán rásem néztek a lapra, de kijelentik hogy hibás.
A másik, hogy úgyvolt megbeszélve, ha tudnak valamit mondani akkor jeleznek telefonon számot el is kérték, ha nem keresem fel őket 2 hét után még mindig nálukvan a noti, mint kiderült eléggé arra játszottak, hogy 4 hét után ugye naponta 1k csak azért hogy tartogatják bent.
De könyörgöm 1k-k miatt eljátszani a megbízhatóságukat..., komolyan vicc. -
Nos, az Acomp Pest hozzáállásáról:
1. Náluk vettem laptopot. Magyarországon vagyunk, de magyar (vagy akár angol) billentyűzetet csak 10k felárért adtak a hirdetett árhoz képest. [Tudom, hogy a Gericom osztrák cég, de német billentyűzettel meg tudom venni kint is.]
2. Miután állandóan alvásba kapcsolt, illetve nem lehetett ki- vagy bekapcsolni, csak akku-kivétel után, garanciába beadtam. Időhúzásra játszottak, majd valamit forrasztgattak rajta, azóta ez működik, az USB port viszont nem (így ha nem kapok hálózati hozzáférést, egyedül floppyval tudok adatot leszedni róla). Mivel alkatrészcsere nem történt, úgy gondolják, a további problémák már nem garanciálisak, én meg próbálhatom bebizonyítani, hogy ők heggesztettek el valamit az első javításkor.
3. Garanciában jeleztem azt is, hogy a külső VGA kimenet nem működik. A szervízlapra azt írták, hogy de működik. Kértem, hogy akkor mutassák meg nekem, én is szeretném látni, na ezt kerek perec visszautasították. -
ReFleX®
tag
Sajnos szembesültem a dologgal, tegnap este hosszabb nekiesés után szétszedtem teljesen
és lám mitlátok kijelző bemenetelénél 2 kábal kivan szaggatva
Azért jólesik, hogy az ember már nyugodtan besem adhatja egy szervízbe úgy a notiját, hogy azon ne több kárt csinálnának mint hasznot.
Azthiszem marad továbra is a házilagos.
Most hogy beindult, már azon is filózom, hogy csak a kijelző a hibás, bár hangot nem ad ki magából, de majd kiderül.
Egyedül ez a procis dolog lenne a fontos.
De lehet ma este még játszadozom kicsit a proccal, berakom egy asztali dfi lapba, remélem beindítja.
Sajnos így van ez Magyarország, de az a főbb gond, hogy rengeteg szemszögből ezzel szembesül az ember -
_seth_
veterán
Nekem ez van a garipapírra írva szervíznek:
ACOMP PEST
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 68.
Tel: 06-1-3395647, 06-1-3395648. Fax: 06-1-3296459
Nyitvatartás: hétköznap 9-17 óráig.
Gondolom ezt próbáltad te is de hátha nem
Nekem nem volt/nincs vele gondom szerencsére (blockbuster átalakítva). -
Dr. Akula
félisten
Mert legtöbbször a szakszervíz a leglamerebb. Acer szakszervíz (Rikvest) már lejáratta magát nálam, de ugyanígy a Motoroláé is (Róna u.), T720, alacsony jelszint >> antennahiba, azt mondják panelcsere, 30 rongy. Beintettem, aztán a Westendben egy kis üzletben 1 rongyért meghekkelte. Érdekes hogy nekik sikerült, a szakszervíz meg nem tudja megcsinálni... Minél kevesebb munkával minél több pénzt kaszálni, amin dolgozni kell, azt inkább el se vállalják. Sajnos ez Magyarország.
-
ReFleX®
tag
Nem nem, szerencsére nem teljesen új notiról van szó, kb 2 éves, viszont gericom nemrégiben beigért nekem egy teljesen új lapot, nameg, hogy kp ellnében szervízelik a notit igen ám, de mint kiderült sajnos a sok ígérgetés után nemtudják vállalni, én nagy szomorúságomra.
Más szervízek nagyjából elsem vállaltál, nemigazán értem, hogy miért, mikor egy átlag kis hétköznapi emberke tud rajta bügykölni elég eredményesen, eddig félig meddig már életet is sikerült belé lehelnem..
Sok szervíz még válaszra sem méltat.., a többi pedig csak alkatrésznek akarja beszámolni méregdrága notikba horrorisztiku áron, majd a proci ér annyit külön.
Magyarország, nah de mindegy a lényeg hogy magára marad az ember.
Ezért marad a házi barkács!
Most éppen alkatrészeket próbálok szerezni majd cserélgetni, csak nem minden ismerősöm van sajnos ellátva notival -
padee
tag
fogyasztóvédelem? hogy érted hogy leszart? ha garis a gép muszály javitaniuk. gondolom még új, vagy nem? egyik haverom is 1 honapja vett gepet(clevo), amiben hibas memo volt, igy semmilyen oprendszert nem tudott ra telepiteni, de azert elindult, csak ep nem lehetett semmit sem kezdeni vele.
[Szerkesztve] -
ReFleX®
tag
Szóval sajnos kénytelen voltam egy ilyen topicot is nyitni, mivel a gericom szervíz magasról ''lexart'' magyarán mondva, így jön a házi szervízelés.
Pontosan egy Gericom Webshox Per4mance notiról lenne szó, a hiba.: sajnos a gép majd, hogy nem besem indul felvenné a kraftot, de mégsem az igazi, chipsethibának ígérkezett, így pc-s ismereteim alapján. De ezt sikeresen sikerült is kiküszöbölnöm, most megy a gép, de no kép és a helyzetjelzők sem égnek.
Proci nem melegszik, vagyis mondjuk úgy, hol melekszik hol nem
Ha asztali pc szemszögből közelítem meg a dolgokat, akkor ha indulás után ugye nem csipog a készülék és semmi életjelet nem ad akkor processzor, hát most így hírtelen én is erre a következtetésre jutottam.
Ezért kellene egy pontos tapasztalat, hogy mitkellene csinálnia processzor nélkül ennek a drága jószágnak. Mert ugye nem merem biztosra állítani, hogy az a problémája mert az életjelek ue-zek ha processzor nélkül próbálom is.
Thx
Ahogy megjött a kérdésemre a válasz már zárható is!
Nézelődtem más topikokban is, de konkrétan ilyen hibára utalo hsz-ket sajnos nemtaláltam
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest