Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Berti98
újonc
Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni gépösszerakás kapcsán, mivel én amatőr vagyok ilyen téren szükségem van rátok, akik kenik-vágják ezt a témát. Mellesleg egyre jobban elkezdett érdekelni az informatika világa szóval tanulgatom a dolgokat.
A kérésém az lenne, hogy összerakna nekem valaki egy olyan gépet ami “very high”-on FHD-be elvinne nekem akadozás nélkül? Mostani játékokat gondolok itt ( “assassins creed origins” far cry5, gta5). Jelenlegi gépen a 9.évét tölti, és úgy érzem ideje lecserélni az öreg harcost. Körülbelül ennyi az amit én szeretnék. Ha lehet úgy mondani egy “bika gépet”. Minden álmom hogy a bf1-et is nyugodtan szép minőségbe végre játszani tudjam.Egér, billentyűzet, hangfal van, monitor és gép ami kéne, és a legszomorúbb az egészbe, hogy 300ezer forintom van nagyon maximum az egészre, ennél többet nem tudok adni érte. Kérlek segítsetek nekem valóra váltani ezt a kis álmom!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki időd áldoz rám!
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 3
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest