Aktív témák
-
jss
aktív tag
:) akart lenni az eleje...
-
bizi990
senior tag
Ment egy fél segítség és egy igéret Help plz ( [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14537[/L] ) topicban.
bizi -
Jano
senior tag
Lekapcsolható elosztós tápcsatlakozóról megy a géped?
-
petakpa1
őstag
Specific Key esetén csak a Ctrl+Alt+Backspace kombinációval indul sajna, viszont ha a Password-öt választom akkor az lehet akár egyetlen betű is pl ''a'', ezt is kipróbáltam és ez is megy, vizsont a billán lévő Wake és power gombokra nem reagál, ezekhez nem tudom beállítani a lapot, persze ez lehet a billa hibája is, mindegy nem lényeges, úgyis az asztalon van a gép 15 centire a billától
Na megyek nézem a BL elődöntőt, Hajrá Real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
petakpa1
őstag
Nekem mintha Ctrl+Alt+Backspace-re indulna, miután a jumpert engedélyeztem, meg biosban ''Satrt to Specified Key'' re állítottam volna
Mindjárt restart aztán csekkolom
ja ez is k7s5a -
jss
aktív tag
Asszem most ökörséget kérdeztem.
Azért várom a választ.:(( -
elttiL
senior tag
ja az a gomb.
Már nem emlékxem teljesen, de azt hoszem lehetett választani, hogy melyik legyen...
Na jó, leszerk olyan rendes, hogy ujraindítom a gépegységemet, oké? -
elttiL
senior tag
bocs most látom, hogy k7s6a-d van, de gondolom vmi hasonló...
-
elttiL
senior tag
Hi!
Nékem is ijjen lapom van (k7s5a), nálam ctrl+alt+back flash-el tudtam kényelmesen indítani.
1. van egy jumper, ami az enable/disable keyboard power on névre hallgat (JP1)
2. biosban enabledre kell állítani a keyboard power on-t.
itt a biosban kell még bűvészkedni, hogy mivel induljon, most nem tudom megnézni, mert nincs kint ikonban az asztalon a ''bios settings view'' :)))
...menni fog... -
jss
aktív tag
Nem tudom hogy volt -e már ilyen topic, én nem találtam...úgyhogy nyitottam egyet!
ECS K7S6A alaplapom van, támogatja a dolgot, a BIOS is támogatja, a billentyűzet is ( abból többet is próbáltam ).
Mégsem műxik a dolog!
Valahol haloványan hallottam valamit, hogy nem elég az, ha a TÁP ATX-es (nekem CODEGEN 250 W-os van ), kell, hogy tudja ezt az extra szolgáltatást.
Szóval, hogy is van ez az egész?
Kimittud?:))
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest