- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Zoll21
tag
syastok a probléma:eddigi konfigom amd athlon x2 4200+,asus m2n vm dvi,corsair xms2 2x1gb kit,chieftec 400táp,nvidia geforce 9800gt
mostani:ugyanezek csak kapott egy nagyobb procit(amd athlon 5600+) és kapott még 1 gb corsair ramot 1gb xms2------Na itt kezdődik a probléma, mikor bekapcsolom a gépet elég nehezen indul,+ elég későn csipog,vagy egyáltalán nem és nem tölt be a windowst csak újraindulás után),pedig csak a ramot betettem a 3.slotba---ezenkívűl mikor játszom lefagy, és kékhalál a gépen...
mi lehet a BAJ?????????????????előrre is kösz a segítsget
ás kérlek irajtok ki hogy neken irtok -
Zoll21
tag
syastok a probléma:eddigi konfigom amd athlon x2 4200+,asus m2n vm dvi,corsair xms2 2x1gb kit,chieftec 400táp,nvidia geforce 9800gt
mostani:ugyanezek csak kapott egy nagyobb procit(amd athlon 5600+) és kapott még 1 gb corsair ramot 1gb xms2------Na itt kezdődik a probléma, mikor bekapcsolom a gépet elég nehezen indul,+ elég későn csipog,vagy egyáltalán nem és nem tölt be a windowst csak újraindulás után),pedig csak a ramot betettem a 3.slotba---ezenkívűl mikor játszom lefagy, és kékhalál a gépen...
mi lehet a BAJ?????????????????előrre is kösz a segítsget
ás kérlek irajtok ki hogy neken irtok
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest