Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rendben, köszi, előre is!
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy Aerocool GateWatch panelt (Bővebben: link), akkor azt, illetve (ami fontosabb) a rack-et és a CD előlapot le lehet-e fújni olyan feketére, olyan fényesre, mint magát a házat?
Elérhető ilyen módon, hogy - legalább távolról - fémes hatásúak legyenek ezek az alktrészek?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
#72042496 #161 üzenetére
Na, íme (méretarányos változat): Bővebben: link
szerk: Azt hittem, a tar.hu ingyenes...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hali!
Igen, a ház alumínium, ráadásul nem is akármekkora: 584x536 mm az oldala.
Egy képet jómagam is összeállítottam már (viszonylag gagyi lett, hiszen csak Paint van otthon- azért majd belinkelem), de elkészülte után döbbentem csak rá: Ezt nem lehet kivágni, ugyanis a Stacker oldallapján túl nagy helyet foglal a szellőző rács...
Tehát valami másik megoldást kell keresni, még töröm rajt a fejem.
Amúgy első körben csak egy hozzávetőleges árat szeretnék kérni, mivel a della az eltervezettnél lassabb ütemben csordogál, s lehet, hogy csak sokára jön be annyi, ami betakar egy ilyen házcsinosítást. -
törölt tag
Szervusz Dokibá!
Jópár, munkáidról készült kép megcsodálása után úgy döntöttem, én is esztétikusabbá varázsol(tat)námgépem házát...
A kiindulási alap egy ezüst szinű CM Stacker lenne, ezt szeretném fekete színűre alakítani, oldalakat, tetőt, mindent. Szép, fényes, időtálló feketére gondoltam, lakkozva, ahol a minőség az elsődleges szempont.
Az egyik oldalára két sárkányt szeretnék festetni:
Bal oldalt: Bővebben: link, illetve jobb oldalt: Bővebben: link
Ezek ugye egymás felé néznének, közéjük tervezek valami összekötő elemet, nevezetesen talajt, ill. eget. (A képeket még keresem, de ha vállalnád, akár a Te fantáziádra is rábíznám...) Így tulajdonképpen egy keretet kapnék, melyből kivágatnám a fémet (vízvágással, precízen - bár ezt lehet, inkább festés előtt kellene), s egy (gravirozott) plexit illesztenék be, a keret mentén vörös, vagy kék (még alszom rá) neonnal körbefuttatva.
A lemezek illeszkedési vonalai mentén pedig vékony krómozást, vagy krómhatású festést képzeltem el.
A kérdésem, hogy mindez megoldható-e, s ha igen, mennyiért. S hadd kérdezzem meg, hogyan járnék jobban: Ha a házat Te ''fújnád'' feketére, vagy szintereztetném egy cégnél? (Itt árra vs. minőségre gondoltam.)
szerk: Bocsi a terjedelemért.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest