- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodován
tag
Műanyagra való "apple fehér színű", vagy olyasmi sprayt, esetleg más festéket tud valaki?
Egeremnek a matt fekete eredeti színezése, eléggé ragacsossá válik, és tisztítani is nehéz, kissé bőr szerű a felület. A szürke résszel semmi baj, bár az is matt szerű. Valami megoldást keresek.
Köszönöm!
-
nemethati
senior tag
Na, senki
Ezek szerint a festőműhelyekben tuti nincs válság -
nemethati
senior tag
Nagyon jó ez a topik, sok hasznos infót megtudtam a festésről!
Én is vettem fekete spray-t anno...nekimentem csak úgy "pettingnélkül-nyikorgóra"
Ezúttal óvatosabb leszek, thx az infókat
Kár, hogy már senkit nem érdekel a topik -
SPC3RUN
tag
na vettem festéket, elis kedzetem lefesteni...
képekeket ha van érdeklődés rakok majd fel -
SPC3RUN
tag
van egy fekete mATX albacomp házam(típusát nemtudom
) amit a barátnőmnek leszeretnék festeni kívűl lilára,belül,uv narancsra.
uv narancsot tescoba lehet kapni valami 900ftért,
érdeklődnék hogy valaki használt-e már ilyet,éshogy mennyi esély van arra
hogyha szerelek be neon,uv csövet(hidegkatód) akkor valamennyire reagál majd a festék
"világít"-e?
-
-
TazTheMan
csendes tag
Sziasztok!
Én szívesen vállalok egyedi gépház festést, jó minőségben, airbrush grafikákkal, ha valakit érdekelne küldök képet, és ha van rá igény megbeszélhetjük. Az ár szín, mennyiség, "bonyolultság" függő.
-
spirit007
senior tag
Háj!
Barbár módon összepacsmagolt (a készítője szerint moddolt
) szerverház műanyag előlapjáról milyen anyaggal lehet leszedni a neolux festéket ?
-
rii
nagyúr
válasz
borbelyimi #203 üzenetére
nagyon köszönöm
-
borbelyimi
csendes tag
Na megnéztem! Szóval a lakk típusa, amit használtam:
DUPLI-COLOR COLORSPRAY Színtelen lakk (585012)
De csak azért választottam ezt a típust, mert éppen ezt lehett kapni. -
rii
nagyúr
válasz
borbelyimi #200 üzenetére
nagyon köszi!
lakkra lécci még tudnál tippet adni?
-
borbelyimi
csendes tag
Ha nem akarod bonyolítani, akkor is érdemes finom csiszolópapírral kicsit megcsiszolni (persze előtte azért szedd szét), hogy jobban tapadjon a festék, de ha nincs kéznél csiszolópapír, akkor nem létkérdés.
Utána egyszerűen szappanos vízzel lemosod a házat, megszárítod és 2-3 rétegben lefújod. Semmi extra. Csak a festéket először próbáld ki olyan részén a műanyagnak, ami nem látszik, mert némelyik festék megmarhatja az anyagot.
Utána esetleg lakkozhatod, hogy kopásállóbb legyen, de ez sem létkérdés. Főként gomboknál jöhet jól.
Én legutóbb valami autós festéket használtam, azt hiszem Prevent (?) típust (mert ez volt a legolcsóbb). Kétszeri átfújással szép matt fekete felületet kaptam. -
rii
nagyúr
válasz
borbelyimi #198 üzenetére
nem fényest, mattot szeretnék.
akkor hogy néz ki a menete?
-
borbelyimi
csendes tag
Szia!
Az attól függ mit akarsz! Ha csak más színűre akarod, akkor nem kell előkészítés. De ha azt akarod, hogy jól nézzen ki, akkor bizony kell vele dolgoznod. Jónéhány írás kering a neten ilyenekről. Én ezek alapján a következő képpen csináltam:
- finom csiszolópapírral simára csiszoltam a felületet
- alapozó
- festés 2-3 rétegben
- átlátszó lakkozás
- autó polírozóval fényezésFigyelj, hogy olyan festéket vegyél, ami nem marja meg a műanyagot!
És érdemes előtte egy leselejtezett házon próbálkozni!Egy másik házat viszont aminek nem számít, hogy mennyire néz ki jól, csak egyszerűen lefújtam fekete autó festékkel. negyed óra alatt megvolt.
Üdv,
Imi -
rii
nagyúr
hello
mivel lehet megküldeni műanyag előlapot, és fém oldallapot?
fekete lennekell előkészítés?
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv.
Én is gépfestésre adtam a fejem, mivel kicsit gány módon néz ki a házam, meg már csak ez lóg ki a többi alkatrész közül színvilágilag
Az alany egy nemtudom milyen ház, elölről így néz ki Bővebben: link
Az alapszín grafitszürke, és erre jön rá ezüstszínben egy minta mindkét oldalra, meg effélék
Több képet egyenlőre nem tennék fel mert még ilyen félkész állapotban van minden.
Na jó nem bírom ki úgyse
Bővebben: link
A minta 4helyen sajnos megsérült mikor leszedtem a sablon ragasztóanyagát, és mivel a festékem elfogyott és a festékboltban sem volt ezért várhatok egy darabig
Szal valami ilyesmi lesz. -
Parsifal2
tag
fenyezesben profi vagyok,varom kerdeseiteket.
-
PrinczA
őstag
-
PrinczA
őstag
Keresek vkit aki ert a festeshez, es igaz nem pc hazat, de hozza nagyon hasonlo festesu kerekparra kell rafujni vmi festekkel egy szoveget.
-
x_o_n
veterán
válasz
Gergello #191 üzenetére
hát a henger baromira nem szörös,mivel szivacs.. sprayel meg akkor fujd le ha már tudsz festeni hengerrel, az ecset szöre nem hullik hacsak nem gagyit veszel, csináltam már párat igy és eggyenletes lett, bár én ezzel foglalkozom és ez a szakmám de te biztos többet csináltál és jobban értesz hozzá...
spray na evvel télleg kell bátorság nem olyan egyszerü mint hiszed de ha evvel csinálod akkor kizárolag autófestéket ajánlok,bármely autófestékboltban kapsz,de nehéz vele fujni ezért nem ajánlottam,én is inkább kompresszort használok,it egyszerü házi megoldásról beszéltünk,nemde?
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
-
x_o_n
veterán
válasz
rambo4ésfél #183 üzenetére
direkt irtam a trinát zománcot... isten ments mástol esetleg valami autós festék lenne jó neolux..pld nem kell sok egy házra 3-5 dl vagy még annyi sem
-
x_o_n
veterán
válasz
Gergello #185 üzenetére
hát a hammerite nem is jó erre a célra,
lehet célszerü finoman átcsiszolni azét elötte a fémrészeket polir papirral
a müanyag részeket lefestheted modell szakboltban vásárolható festékkel,a design-t is evvel célszerü festeni ha akarsz egy mittomén quake jelet az oldalára.
cdromot meg ugy fested le hogy sajna szét kell szedni vagy veszel feketét,vagy ugy kapcsolod ki a gépet hogy a tálca nyitva és ugy fested le külön ajtó külön első egyéb részeket -
Troy.
addikt
tudom hogy nem ide tartozik, de azért beirom, mert ennek nem akarok uj topicot nyitni,..
szal vki festette már át a billentyűzett?én pl: fehérböl feketébe szeretném
-
Gergello
addikt
-
x_o_n
veterán
válasz
rambo4ésfél #180 üzenetére
na, javaslok valamit pld eztb a lefestem és lakkozom dolgot felejtsétek el mert idővel gyönyörüen megrepedezik és hát elég csunya lessz.
következő:
a házbol kiszedni mindent!)
felesleges lecsiszonli ha csak nem akarod,elég ha a fém részeket lakkbenzines rongyal ovatosan átmosod-hogy a zsiros szennyezödések lejöjjenek a müanyag részeket meg át törlöd finoman 2-3x nedves mososzers vizzel.
a ház oldalát és tető részét fersteni:
trinát akármilyen magasfényü zománcal!
festék felhordása:kifekjezetten erre a célra van un: lakkozoó henger +egy kis ecsetet de valami jobbat elötte befesteni ahova nem ér a henger.
a festéket nem kell higitani!!
az elülső müanyag részre marad az ecsetes felhordás de a mozgó részeket szedd ki pld a cdrom takarók meg gombok meg minden.utána azokat is leguritani.
a müanyag rész 2-3x minimum kell kenni és alaposan eldolgozni a festéket keresztbe hosszába finoman nem rányomva!az ecsettel való felhordásnál alaposan kihuzni az ecsetböl a festéket és finoman felhordnai mert könnyen megfolyhat.
a ház részeit fa darabra rakd az nem ragad oda,és nem élessz szöszös.
hozzávalók:
0,7 dl trinát magasfényü vagy matt festék
0,5l lakkbenzin
1 lakkozo henger
1 festék etetö tálka
1 kis de dús szőrü ecset
pár fadarab
2 rongydarab
ujságbpapir ! semmiképpen ne nejlonnal takarj mert az beleragad.
költség kb: 3000ft jó munkát!
ui ha dekorálni akarod bármilyen akril festékkeél tudsz rá festeni de a fényesnél kissé bajosabb. -
Gergello
addikt
válasz
rambo4ésfél #180 üzenetére
A festék READY, a lakk pedig EVERY COLOR, de nem hiszem hogy itthon kapsz ilyet én is olaszországban vettem, illetve fater onnan hozza be.
szerintem ha lecsiszoltam volna a házat akkor nagyon faja lenne, mert ezolyan festék amiben a doboz szerint már az alapozó is benne van.
Csak én a ''csúszós '' felületre fújtam, nem is csodálkozok, hogy kopik. -
Gergello
addikt
válasz
rambo4ésfél #178 üzenetére
Házilag még csak egyet festettem, de ki tudom jelenteni, hogy tükörfényes felületet nem fogsz kapni.
voltam autó fényzőnél, megkérdeztem, azt mondta az egész házat cakumpakk 7 ezerért lefesti 4-es gyöngyházra/ ami biztos vmi nagyon csillogós.
De nem tudom, hogy a műanyag részre kelle majd vmi különleges alapozó szóval lehet az még megdobja az árat.
Egyébként én csak letisztíottam az itthonit, rámentem 3 szor arannyal fél óra szünet közte, aztán meg 2xszer lakkal szintén fél óra szünet és semmilyen pöttöyzés nem volt, igaz azóta kiderült, hogy kopik mint a szar, de nem volt pöttyös, csak néhány helyen kis szöszök ragadtak bele
pl ahogy felemegdik üzemközben a ház teteje úgy lvad a festék, egszer fehér zokniban felraktam a lábam a házra, levettem és a fehér zokni talpa tiszta arany/barnás/ szinű volt -
rambo4ésfél
senior tag
Segítsetek mert már megőrülök!
Meguntam a házam színét és át akartam festeni
1. Vettem króm színű festéket, szenvedtem, rájöttem hülye vok, belenyugodtam.
2. Vettem matt fekete fesetéket mert nem volt fényes, de mondom semmi baj majd lelakkozom, festéket felráztam majd a már előkészített/megtisztított felületre elkezdtem fújni de az ilyen kis görcsöket köpköd ki ami ugye elég hülyén néz ki, fogtam forróvíz jól felmelegítettem és tovább ráztam de ugyanúgy köpköd -->már ez is felidegesített de ezt még megoldom mert vettem polírpapírt és lecsiszolom és azt a kis részt újrafestem.
3. Lakkozás vettem spray-t de az meg ha lefújom akkor olyan mintha lszt lenne rászórva vagyis nem mindenütt csak ha pl fújok egy csíkot akkor a csík közepe szép de a csík két széle olyan mintha liszt lenne rá szórva vagyis ilyen kis nagyon apró fehér golyócskák, lakkozás halad tovább de akkor a már előbb kifújt/és elfogadható felületen lesznek azok a kis fehér golyócskák-->fogtam elővettem a jó kis hagyományos lakkot ecsettel felvittem de csíkos lett vagyis ilyen kis barázdák már hígítottam rajta de úgy is olyan és már majdnem 1:1-es arányban hígítom a lakkot
festék: prismacolor akril matt fekete
lakk: prismacolor akril lakk spray
másik lakk: trilak
Mit vegyek vagy mit csináljak és hogyan hogy egy tükörfényes fekete felületet kapjak végeredményül vagy inkább vigyem el egy autófényezőshöz? -
Gergello
addikt
up, vki erősítsen meg ebben!
-
Gergello
addikt
csiszológépem az pont nincs, de maj veszek/ csinálok olyan bakot amibe bele lehet fogatni a csiszoló papírt!
Tehát 120/150/200 ezek elég durvák igaz? gondolom mivel polírozni meg 1200-es 1500 2000-esekk szoktak.
De ez tuti jó arra hogy leszedjem alapozóig?
Igen teiszta fehér. -
-
Gergello
addikt
up
-
Gergello
addikt
Hi!
Le szeretném festeni a házamat, de okulva az előző hiávól, most le akaom csiszolni róla a lakott meg a festéket egészen az alapozóig! Gondolom kézzel kell majd csinálnpm, szóval milyen erősségű csiszólópapirokkal ugorjak neki? Vizesen vagy ne? Vmi egyéb tipp? -
törölt tag
Rendben, köszi, előre is!
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy Aerocool GateWatch panelt (Bővebben: link), akkor azt, illetve (ami fontosabb) a rack-et és a CD előlapot le lehet-e fújni olyan feketére, olyan fényesre, mint magát a házat?
Elérhető ilyen módon, hogy - legalább távolról - fémes hatásúak legyenek ezek az alktrészek?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
#72042496 #161 üzenetére
Na, íme (méretarányos változat): Bővebben: link
szerk: Azt hittem, a tar.hu ingyenes...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hali!
Igen, a ház alumínium, ráadásul nem is akármekkora: 584x536 mm az oldala.
Egy képet jómagam is összeállítottam már (viszonylag gagyi lett, hiszen csak Paint van otthon- azért majd belinkelem), de elkészülte után döbbentem csak rá: Ezt nem lehet kivágni, ugyanis a Stacker oldallapján túl nagy helyet foglal a szellőző rács...
Tehát valami másik megoldást kell keresni, még töröm rajt a fejem.
Amúgy első körben csak egy hozzávetőleges árat szeretnék kérni, mivel a della az eltervezettnél lassabb ütemben csordogál, s lehet, hogy csak sokára jön be annyi, ami betakar egy ilyen házcsinosítást. -
cocki
tag
Én átalában csak makett festéket használok (Humbrol, Testors) mert erz van meg másra nem igazán tellik a műanyagt nagyon jól fedi. Aa teac íróm elejér festettem át mert ígz legalább syínabe szinkronban van a plextorral.
-
Dokibá
aktív tag
válasz
#72042496 #156 üzenetére
Szevasz
A Stacker alumínium? Mert ha igen, arra speckó alapozó kell... Szinter az tartós, csak soha nem lesz olyan fényes, mint a lakk. De olcsóbb, az biztos. Kivágni mindenképpen festés elôtt kell, króm festék viszont nincs (én legalábbis még nem találkoztam olyannal, ami tényleg krómnak néz ki) és itthon nem is tudnak normálisan krómozni, úgyhogy az a szegély valszeg felejtôs. Kivéve, ha alu a ház, mert azt lehet polírozni. ha lesz egy kis idôm, összeállítom a képet Photoshopban. -
törölt tag
Szervusz Dokibá!
Jópár, munkáidról készült kép megcsodálása után úgy döntöttem, én is esztétikusabbá varázsol(tat)námgépem házát...
A kiindulási alap egy ezüst szinű CM Stacker lenne, ezt szeretném fekete színűre alakítani, oldalakat, tetőt, mindent. Szép, fényes, időtálló feketére gondoltam, lakkozva, ahol a minőség az elsődleges szempont.
Az egyik oldalára két sárkányt szeretnék festetni:
Bal oldalt: Bővebben: link, illetve jobb oldalt: Bővebben: link
Ezek ugye egymás felé néznének, közéjük tervezek valami összekötő elemet, nevezetesen talajt, ill. eget. (A képeket még keresem, de ha vállalnád, akár a Te fantáziádra is rábíznám...) Így tulajdonképpen egy keretet kapnék, melyből kivágatnám a fémet (vízvágással, precízen - bár ezt lehet, inkább festés előtt kellene), s egy (gravirozott) plexit illesztenék be, a keret mentén vörös, vagy kék (még alszom rá) neonnal körbefuttatva.
A lemezek illeszkedési vonalai mentén pedig vékony krómozást, vagy krómhatású festést képzeltem el.
A kérdésem, hogy mindez megoldható-e, s ha igen, mennyiért. S hadd kérdezzem meg, hogyan járnék jobban: Ha a házat Te ''fújnád'' feketére, vagy szintereztetném egy cégnél? (Itt árra vs. minőségre gondoltam.)
szerk: Bocsi a terjedelemért.
[Szerkesztve] -
Dokibá
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #154 üzenetére
Szvsz tökmindegy.
-
Dokibá
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #152 üzenetére
Ne hozd, nincs időm megcsinálni
. Próbáld csak meg lefesteni. Még az is lehet, hogy sikerül. Ha nem sikerült lebeszélni róla, legalább makettfestéket használj.
-
Dokibá
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #150 üzenetére
Újra leírom: otthon NEM tudsz olyan festést csinálni, ami tartós egy sokat tapizott meghajtón.
-
Stalker-2572
veterán
Hogyan fessem le a meghajtóim elejét zongora FEKETÉRE.
Milyen festékkel (márka)? És milyen módszerrel (fújni vagy ecsetelni?)
plzHELP -
Dokibá
aktív tag
válasz
Hunterevil #148 üzenetére
Gázsütőben felrobban a kipárolgó oldószer. Szerintem kár próbálkozni, soha nem lesz az igazi egy 1k-s lakkréteg.
-
Dokibá
aktív tag
válasz
Hunterevil #146 üzenetére
Max azt éred el, hogy felhólyagosodik és lemállik. A hőkamrákban maximum 70-80 fokon égetik be a festéket, ráadásul egyenletesen melegíti a felületeket.
-
Hunterevil
tag
sztetek ha ráfújom a festéket (spray dobozos) a ház oldalára és utána 500C-on hőlégfúvóval elkezdem melegíteni elérhetem hogy ráégjen és tartós maradjon?
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
Hello
lenn e gy kérdésem az előlap festését hogy oldjátok meg mert amikor én próbálkoztam (egy 5.25ös takaró lemezen) a festék megoldotta a műanyagot és ragyás felület keletkezett (a festékre rá van irva hogy müanyagra is )
na szoval mit kéne használni? -
Csavargó
csendes tag
Hy
én most gondolkozom hogy a szürke Feel V házamat átvariáljam...
szép kis fekete lenne majd a cél, az oldalán (vagy tetejébn) egy kivágott mintával, amin krómozott rács van fúrva és megtoldva néhány kék neonnal
Nos, ez mind szép és jó elképzelés... de
1, van valami ötlet miután berajzoltam a kívánt mintát mivel vágjam szét? Gondolom sikítóval nekiesni nagy baromság) és értelmetlen is... de mással mivel?
2, A gépház, most szép síma meg minden,semmi karcolás.
Tehát festés előtt le kell még csiszolnom? vagy mehet rá a festék?
3, Olvasgatva a témát, szinte mindenkinek lejött a festék... Nos otthon mivel lehet ezt kivédeni? (festési anyagok, utókezelés ... etc) vagy ha nem lehet akkor Pesten hol találok ilyen csuda kis autófestőt aki megműveli nekem?
A válaszokat előre is thx -
Gergello
addikt
-
lol
senior tag
laptop szétszed, lefestendő burkolati részek elvisz Dokibához > Ő szépen lefesti, mindenki örül, és szép profi munka a végén... sztem tök mind1, hogy milyen az alapszín ha az egész felület be lessz vonva rózsaszínnel ( khmm LOL, bizta szép lehet
)
Szerk.: persze egyből gari vesztés stb,....,
[Szerkesztve] -
j.la
tag
Sziasztok! Szerintem a legegszerűbb elvinni leszintereztetni a gépet. Olcsó és biztos nem fog megfolyni a festék.
-
naksys
senior tag
én is festettem házat matt fekete festék sprayel,de mindenféle előkészítés ellenére is a festék nagyon könnyen lekopik meg karcolódik meg minden.lakkal nem próbálkoztam.aztán elvittem az alkatrészeket egy autófényezőhöz,aki 3e HUF-ért lefújta a kívánt színre,benyomta a kemencébe és így perfekt..egyébként az ilyen mezei festékek dobozára rá van írva,hogy: kemény ellenálló felület csak úgy érhető el ha a festéket ráégetik a felületre. persze ha nem radiátorzománccal festünk meg ecsettel..
-
dr42
tag
sziasztok.
laptop festes ugyben kernem a segitsegeteket. bnom szeretne venni maganak laptopot, es az a kivancsaga, hogy rozsaszin legyen.gondolom be lehetne vhogy festeni, festetni. mivel nins meg meg a gep, megvan az az elony, hogy ugy tudunk valasztani, hogy a festeshezz minden optimalis legyen
otletetek? arra gondoltam feher gep kellene, mert az jol mutatna a rozsaszinnel, de nem igazan tudok feher laptopototleteket tanacsokat szivesen veszek!
-
aton-hawk
tag
Szia Dokibá!
Lenne egy big problémám. Sajátkezűleg festegetem a házamat, és most adódott egy baj. Egy mintát raktam a gépem oldalára, amit úgy oldottam meg, hogy amit szürkére szerettem volna festeni, azt letakartam a fekete festék elől (szigetelő szalaggal, meg ilyen egyoldalúragasztólapokkal /az egyik fele fényes műanyagszerű anyag, hasonlít a linoleumra, csak sokkal vékonyabb /).
Idáig nem islett volna baj, csak amikor le akartam szedni, a ragasztóanyagja kicsit levált, és így egyenetlen felületű lett a festék. Ezt mivel lehet leszedni?
Próbáltam már 70%-os alkohollal is, de nem segített rajta. Dörzsölni nem mertem, mert akkor leszedné a festéket. Van valami ötleted?
Előre is thx -
al_age
senior tag
sziasztok!
az egyik optikai meghajtóm elejét szeretném lefesteni matt feketére, ebben kérném a segítségeteket.
mivel kell először megtisztítani az előlapot?
milyen festékkel kell festeni?
olyan festék kéne, ami tényleg nagyon tartós, mert ugye a lemezkiadó gombot nem kevésszer nyomogatom és nem szeretném, ha egy idő után elkezdene kopni.
köszi előre is!
[Szerkesztve] -
Dokibá
aktív tag
válasz
raven10011 #110 üzenetére
Barkács és festékboltokban lehet kapni papír alapú ragasztószalagot, azzal.
-
Dokibá
aktív tag
válasz
raven10011 #106 üzenetére
Én maszkolófóliát használok, az öntapadó. De mivel elég drága, most nem mondom azt, hogy menj és vegyél ilyet
. A papírsablon is jó, de bizonyos kompromisszumokat kell kötni - ne várj tökéletesen éles kontúrokat. Kemény papírt használj (karton), alaposan rögzítsd azokat a széleket, ahová nem fújsz festéket és több vékony rétegben messziről fújj, így a nyomás nem viszi be annyira az anyagot a maszk széle alá.
-
raven10011
senior tag
válasz
raven10011 #105 üzenetére
Dokibá Te se tudnél segíteni?
-
raven10011
senior tag
válasz
raven10011 #104 üzenetére
Up,
Help me! -
raven10011
senior tag
HELP!
Házfestés elött állok (akril festékkel). Elöször is szeretném valami alapszínnel lefesteni a házat, eddig nincs is semmi gondom, de akarok ráfesteni egy kis motívumot is.
Arra vagyok kiváncsi, hogy ezt hogyan csináljam? Jó, ha csak simán papírsablont használok? Nem fog átázni a papír? Mivel rögzítsem a papírt, hogy a szélénél ne menjen alá a festék? -
kíváncsi
őstag
Hi all!
Dokibá mennyiért fested le egy bx-es chieftec ház két oldalát + tetejét valami olyan csilli-villire mint Kalandoré?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest