- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Aktív témák
-
Atya
tag
Igen arcot váltootam.
Megjöttek a cuccok. Ugye milyen gyorsan :DDD
Felmerült egy ''kis'' probléma.
Ugye nVidia GF4 MX440 128MB DDR video kari -m van.
Most ez megy XP alatt telepítés nélkül, mint ismeretlen eszköz(kérdőjellel van jelölve az eszközkezelőben). Ha felteszem a driverét, akkor az XP nem hajlandó elindulni. Először csak újraindult, aztán nem jött be. Most a Splinter Cell csapta agyon. Így most driver nélkü(32bit !!! en) megy a gép. Valami tipp trükk, hogy az XP driverrel is menjen.
+ Hogyn lehet rendszervisszaállítási pontot csinálni manuálisan? -
-
Atya
tag
-
Atya
tag
Ide van válasz, de az előbbiekhez szól. A SOYO nem gyenge deszka. Sztem egész jó.
janati:
Hogyan és mennyiért gondoltad azt a Celeron NW -t? Mert az a DRAGON fire az 40000 zsé. Ha azt figyeljük, hogy ballagásra 110 ezret kaptam(anyum 1 havi fizetése), akkor igen is meg kell gondoln, hogy olcsón jó minőségű cuccot vegyek. És én is kispénzű Celeronos vagyok.
A hozzászóllásodból ítélve Te is kispénzű vagy. És ha belőled a tapasztalat beszél, akkor gyerünk. ASUS sis lesz.
ASUS P4S8X-X Ár : 15100 Ft +Áfa
P4 Socket478, Pentium 4 1,4-2,2+GHz
SIS648 chipset, 533MH
Példának itt egy. Jó?
DE:
Az AMD vel eddig nem voltak tapasztalataim. Majd megkérdezem haveromat. Neki az van. Viszont egy AMD kompatibilis alaplapot milyen ismertetővel találok(milyen socket -je van)?
És azért kérdezek ennyit, mert kispénzű vagyok! :O
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi