- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Hopsz,köszönöm a *-ozást
Bioszt frissítettem egy 9500 pro-n,mert valami hülye oldalon azt írták hogy ha 9700-es bioszt rakok rá akkor 9700-essé válik,akkor még a köztudatban nem volt tiszta hogy mit mivé hogyan lehet átalakítani.Aztán a memókkal valami lett de visszafrissítés után sem javult meg.
Szo*ás :( -
Bazsesz
őstag
Szia George!
Bocs, hogy kicsit beeoffolok, de lenne egy kérdésem. Ugye te a légbeömlőt Subwoofer-csőből csináltad. Namármost ha igen, akkor olyant lehet venni átlátszót? Ha igen, akkor ezeket hangfalboltokban lehet venni, vagy ahol hangszórót árulnak, igye?
Előre is köszi!
w: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
MEglested?
Ja, igen, elfelejtettem a saját véleményemet ide kifejteni.
Nem találok szavakat, annyira jó lett! Király lett a légbeömlő nyílás, meg úgy az egész! Jó lett a festés, illik nagyon hozzá a kék ledes venti, meg ha jól látta, ott figyel benne a hidegkatódsugárcső. Nagyon überbrutál! Elismerésem! Akarva sem csinálhattam volna jobbat kreálni.
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest