- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Ami azt illeti, ez nem túl fair.
1, A végeredmény szempontjából közömbös, hogy mennyi időd volt. Ha úgy érzed, hogy kevés, akkor lesz még következő alkalom.
2, Hogy a te házad más házakhoz viszonyítva mennyire néz ki jól, azt nem tudod objektíven megítélni.
3, Ez a topik _George házáról szól. Az építő kritikának biztosan örül, de az például valahogy így kezdődik: ''szerintem jobban nézne ki, ha az előlapi panelt ** színűre fújnád, mert...''
Nehogy félre érts, nem rongálni akarlak. Ha a te házad topikjában mondanának hasonlóakat, a te oldaladon állnék. Megnéztem a ''művedet''t, vannak benne eredeti ötletek. Ősszel megmutathatod, mit tudsz kihozni belőle, amikor van elég időd:P -
_George
senior tag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
az pont akkora, hogy a 8 cmes ventire való rácsra rámegy, egészen nem látszik a venti, mert akkorát nem találtam, a következő méretre meg már a 9 centis venti is keicsi lett volna... :)
amúgy ha megnézed a hozzá tartozó képet, akkor látszik is hogy mekkora, abból, hogy a rácsnak hány karikája látszik... :)
Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest