- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nyehhe...

erre én is rájöttem, még slaki alatt.
azt hiszem, van is egy ehhez kísértetiesen hasonló hozzászólásom a nagylinux, vagy a slackware topikban.
a régebbi xorg még a gyári nvidia drivernek is ''kitalálta'' az összes paraméterét, szépen kikommentezve bette a xorg.conf-ba, nekem már csak be kellett állítani.
egyébként ezt a configure opciót már beszéltük Sipi-vel a gentoo-összeröffenésen, de vagy ő, vagy én voltam részeg, valószínűbb, hogy mindketten.
izé,
akkor most veszélyes az új glibc? mert akkor más kárából tanulok, és kerülöm, mint macska a Forró Tamást.
--
néhány napja érdekes dologra lettem figyelmes.
ha az egérgörgővel egy gyors mozdulatot teszek előre/hátra, akkor a firefox-ban back/forward történik. eleinte azt hittem, félrenyomok valamit, de nem, egy _nagyon_ gyors tekerésre back/forward. (mintha meg akarnám pörgetni a scroll-kereket...)
nem jövök rá, hogy
- új firefox fícsör ?
- hibás egér ?
- új xorg ? (talán 7.0 óta van ez. talán. régen auto protokoll, most imps2)
- ez mindig is volt, csak én nem tudtam róla.
- bug?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SzoftverPremium.hu
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest