Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
7.0-r1-es xor-x11 van fent, ez a legújabb(moduláris), ugye? mondjuk ennél újabb nincs is a portage-ban. az svn-nel frissítettem, ma már a 25-ös revison-t próbálom fordítani, de ahogy nézem, annyi változott az ebuildben, amit magam is változtattam tegnap, tehát nem használ egy peccset.
az előbb fordítottam xorg-x11 opengl melletm ugyanazzal a hibával állt meg a fordítás, mint tegnap, most fordul nvidia-opengl mellet, meglepődnék, ha lefordulna...
(nem is fordult.
)
a mesa-ból is az van fent, ami Hanno 'xgl' Böck svn-jéről származik.
próbálok egy revdep-rebuild-et.
hátha...
püff neki:
emerge -u world miért akarja az eggyel előbbi xorg-ot feltenni? emiatt összeakad egy moduláris-xorg összetevővel(libxft), emiatt se a revdep-rebuild nem megy, de az emerge -u world
dr_strange,
a magentán lévő leírás alapján csináltam, de a gentoo-wiki-s howto sem különbözik lényeges pontokon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Windows 11
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sí, sielés
- VGA kibeszélő offtopik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem is fordult.
)