- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Driver hiba volt. Viszont lehet én értem félre, de a genkernelnek nem az lenne az egyik feladata, hogy úgy állítsa be a kernelt, hogy az mindent felismerjen? Azaz ha működik valami a live cd alatt akkor működnie kellene boot után is? Ebből nekem legalábbis ez jött le:
"genkernel works by configuring a kernel nearly identically to the way the installation CD kernel is configured. This means that when genkernel is used to build the kernel, the system will generally detect all hardware at boot-time, just like the installation CD does."
De lényeg, hogy meglett a hiba, és bootol is a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Házimozi belépő szinten
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- VR topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest