Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez egyelőre még mindig egy régi szubnoti, ThinkPad X220 egy mindössze 35W TDPS-s i5-2520M-es alaplappal, amit ugyanebben a topikban írtam pár hozzászólással ezelőtt. Azért elég halovány gép ez már, nyilván le lesz cserélve, de egyelőre ezen gyakorlok, virtuális gép alatt. 16 GB-ból 10 GB RAM-ot adtam a virtuális gépnek (okulva az esetből fokozatosan emeltem 2-ről 6-ra, majd 6-ról 10-re), meg a prociban lévő összes 2 mag 4 szálat, a make-nek meg a /etc/portage/make.conf-ban a MAKEOPTS= részben "-j5" van megadva, ahány prociszál + 1 szál. USE flag-ek defaulton vannak egyelőre hagyva.
Egyébként még azon is gondolkodok, hogy az új gépben nem csak hogy min. 6 mag 12 szál lesz (esetleg 8 mag 16 szál), hanem a 16 GB helyett betolok neki én is 32 giga RAM-ot, meg egy PCIe 3.0 x4-es NVMe SSD-t, bár ha meg nem fordul nagyobb kód, akkor felesleges pénzégetés, meg overkill, olyan leszek, mint a youtube-os kopasz csávó.
Bár az is igaz, hogy az az m3-as gép sem egy acélszörny. De gondolom te valami optimalizált kapcsolókkal és flagekkel fordítasz, meg gentoo-s témában is nagyobb tapasztalatod van. Meg a rendszered is biztos minimalistább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmgyűjtés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest