Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- RAM topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Pont a Genkernel-next-et akartam ajanlani, nekem Archon volt meg inintramfs, meg az elso hasznalatkor Gentoo-n amikor meg nem tudtam kernelt forgatni mukodo modulokkal. Most ahogy igy le van faragva nincs szukseg ra, amugy is lassabb maga a forgatas. Ennek ellenere eszrevetem, hogy vannak olyan teruletek ahol igenis szukseg van ra.
Dracut-al megjatszanek meg egy probat.
Csak sajat felelosegre : "At the time of writing, dracut is not marked stable yet, so it may need unmasked before continuing."meg egy kis segitseg : [link]
Egyebkent ajanlott nem Systemd-t hasznalni ebben az esetben, mert 220-as verziotol mar maskepp generalja le.
"So, after looking into the dracut modules it seems that evolarium is right that zfs-dracut with systemd 220 or newer is broken and a generator script for the sysmount is required to make root on zfs work with dracut and systemd >=220."
Remelem sikerulni fog

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Temu
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs