Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Jónapot, KDE 3.5, x3100 intel mobil video, x11 7.3, xserver 1.4
3d OK, Compiz fusion OK, de KDE-ben nem tudok áttetszőséget beállítani a menüknek, mert az opció inaktív (ki van szürkitve). Szintén, ha a transparency-t bekapcsolom (majd kilog/belog), nincs transparency. A kdelibs-et újraforgattam, mert először lemaradt az xcomposite vagy milyen flag (inaktív volt a transparency menu is). Újra kell forgatnom a KDE többi komponensét is?
Másik para: notiról van szó, a touchpad a synaptics mudullal megy, nincs is vele gáz. De ha külsö USB egeret csatlakoztatok, azon a gombook nek működnek (pointer move OK, görgetés OK). A mouse modul be van töltve, (EE) nincs az xlog-ban. Próbáltam drivernek Auto-t, PS/2-t, ImPS/2-t, device-nek /dev/input/mice-t, ~/mouse0-at, mouse1-et, mindegyiknél uez a para. Serverlayout-ban AlwaysCore, CorePointer, egyik sem jó. És furi, hogy az xorg.log-ban nem uazok a beállítások szerepelnek az input device-oknál, mint amit én adok meg az xorg.conf-ban...
Van ezekre vmi ötletetek, amin tovább tudok haladni?
Kellemes buszmentes napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest