Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, a vege az lett, hogy irtam libtorrent levlistre is, meg bugs.gentoo.org-ra is bugzillaba
es nagyon ugy nez ki, nem egyedi a problema, libtorrent trac-ben van egy ticket, ami nagyon hasonlit az enyemre, szinten 3.4.6-os gcc, csak az freebsd
kozben jatszottam massal is, es lenne egy kerdes
Sipi tanacsolta fentebb, hogy csinaljak sajat ebuild-et
libtorrent-hez, rtorrent-hez ment is, elobbi telepult is szepen, utobbi az emlitett hibaval elszallt, de az ebuild mukodikviszont mivel megtetszett az otlet, bele akartam eroszakolni a pvpgn nevu battle-net szerver svn-bol letoltott forrasat is egy ebuild-be, viszont elakadtam
ezen leirast veve alapul csinaltam meg mind az rtorrent, mind a libtorrent ebuild file-jat, tettem be oket a lokalis portage layout-ba, meg miegymas
aztan nekiestem a /usr/portage/games-server/pvpgn mappaban megbujo pvpgn-1.8.0.ebuild file atszabasanak is
gondoltam minden jol megy, nem sokmindent kell piszkalni, atirom a forrast, svn forrasra, az elejen megmondom, hogy orokolje (legalabbis ugy sejtem, erre valo az inherit kulcsszo) a subversion-t is, par sort meg beleteszek, ahol kell, aztan kiadom, hogyebuild pvpgn-9999.ebuild digest
erre kapok egy ilyet:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-9999.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
a gond az, hogy megcsak nem is en rontottam el, mert az eredeti ebuild-re kiadva a fenti parancsot, ugyanez fogad:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-1.8.0.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
sajna annyira nem ertek a dologhoz, a par sor beillesztese a megfelelo helyre meg megy, de ezzel mar nem birok el
van valami tippetek, hogy ha az eredeti csomagra sem akar mukodni a parancs (pedig telepul emerge-vel), akkor mitevo legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest