- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, a vege az lett, hogy irtam libtorrent levlistre is, meg bugs.gentoo.org-ra is bugzillaba
es nagyon ugy nez ki, nem egyedi a problema, libtorrent trac-ben van egy ticket, ami nagyon hasonlit az enyemre, szinten 3.4.6-os gcc, csak az freebsd
kozben jatszottam massal is, es lenne egy kerdes
Sipi tanacsolta fentebb, hogy csinaljak sajat ebuild-et
libtorrent-hez, rtorrent-hez ment is, elobbi telepult is szepen, utobbi az emlitett hibaval elszallt, de az ebuild mukodikviszont mivel megtetszett az otlet, bele akartam eroszakolni a pvpgn nevu battle-net szerver svn-bol letoltott forrasat is egy ebuild-be, viszont elakadtam
ezen leirast veve alapul csinaltam meg mind az rtorrent, mind a libtorrent ebuild file-jat, tettem be oket a lokalis portage layout-ba, meg miegymas
aztan nekiestem a /usr/portage/games-server/pvpgn mappaban megbujo pvpgn-1.8.0.ebuild file atszabasanak is
gondoltam minden jol megy, nem sokmindent kell piszkalni, atirom a forrast, svn forrasra, az elejen megmondom, hogy orokolje (legalabbis ugy sejtem, erre valo az inherit kulcsszo) a subversion-t is, par sort meg beleteszek, ahol kell, aztan kiadom, hogyebuild pvpgn-9999.ebuild digest
erre kapok egy ilyet:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-9999.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
a gond az, hogy megcsak nem is en rontottam el, mert az eredeti ebuild-re kiadva a fenti parancsot, ugyanez fogad:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-1.8.0.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
sajna annyira nem ertek a dologhoz, a par sor beillesztese a megfelelo helyre meg megy, de ezzel mar nem birok el
van valami tippetek, hogy ha az eredeti csomagra sem akar mukodni a parancs (pedig telepul emerge-vel), akkor mitevo legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gray Zone Warfare
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest