Hirdetés
- OLED TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, írtad, csak azért írtam le megint, hogy jelezzem, ez a c++ internal error nem az az internal error, amikor a gcc fejlesztőknek sürgős bugreportot kell írni.
Memory leak csak a gcc-ben lehetne, de ennél a régi verziónál ezt kizárom. Leak lehetne még valamelyik külső lib meghívása miatt, akár a debugolás, akár a 4-es sorozat egzotikusabb dolgainak kihasználásánál. Ez megint kizárt. LD-nél sem lehet gond, mert itt a linkelésig el sem jut.
Én alapból kikapcsolom a make.conf-ban a debugot, totál felesleges... Van még az ipv6 kapcsoló, próbáld meg annak ki- és bekapcsolásával is (meg egy xmlrpc is, azt is), hátha... ipv6-tal más jellegű problémáim már adódtak (ruby, ha jól rémlik), a hibának látszólag semmi közük nem volt az ipv6-hoz.
Szerintem rtorrent-hiba, ez a cc-fájl nem is nagy (a 0.8.0-ás verzióban), lazán vinne kellene a gcc-nek.
Jut eszembe, anno a kmailnél volt olyan kiadás, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani. Ott valamelyik -r revvel patkolták. Ma is zabál, de legalább lefordul. Ilyenkor várni szoktam, majd csak kijavítják.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest