Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi

    addikt

    válasz asturel #2893 üzenetére

    Hm, revideálom álláspontomat. Az xorg-server-1.1.1-rxnek IS van aiglx flagje. :B
    Egyébként ha 2.6.19-et feltetted, kipróbálhatod a kerneles DRM-et is. Ez a kernel rohadtul át lett írva, hátha jobb. (Bár nekem AMD64-en be sem bootol, a reiserfs partíciómat ismeretlennek jelzi, majd közli, hogy valami keyboard hiba van, valami direktben akarja elérni a hardvert, és lerohad. Ami fura, mert az a ''valami'' maga a kernel lehet csak...)

    Jaja, ez alapján elindult az aiglx extension.

    Hm, ha ez a helyzet (vagyis az Ati hivatalosan rosszul írta meg és nem teszi lehetővé a futtatást), akkor adj egy esélyt az xgl-nek... Csak azzal macerásabb elindítani, belőni az X-et. És a videolejátszás sem habostorta (úgy emlékszem, az XVideo extension, mint olyan, elfelejthető Xgl alatt, OpenGL kimenetet lehet csak használni.)

    BTW, nagy frissítgetéseim közepette tapasztaltam: a béta 1.1.99,903-as xorg-server ratyi, nagyon lassú a rendszer. Visszatettem az 1.1.1-est.
    Ugyanakkor megmaradt a hiba, hogy tvtime azonnali teljes fagyást okoz, illetve pl. Opera, Firefox indítás után pár perccel 99%-os CPU használatot adnak, xkill segít. Gőzöm sincs, mi a baj - esetleg a béta nVidia driver.

    Sipi

    Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Új hozzászólás Aktív témák