Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Uj xorg utan termesztesen feltettem ujra az ati drivert, 8.30.5-oset meg 8.31.5-r90-et is
.
Ha nem irom a beryl/emerald keywords-ot -* -re akkor nekem az xeffectes overlaybol a stablet akarja feltenni. Melyik 8.30-as driverben nincs explicit xorg verzio?
DRI meg csak akkor nincs, ha a compositet engedelyezem xorg configban, ha kikapcsolom mukodik.
beryl: glXBindTexImageEXT is missing - erre meg azt talaltam, hogy xorg configban kikell ezt a sort kommentezni (google kidobott valami wikipedias truebleshooting oldalt is, de az nem jott be)
Option ''XAANoOffscreenPixmaps'' ''true''
gyanutlanul ki is kommenteztem (anno meg sajat kezuleg irtam bele), szetszakadnak osszemosodnak az ablakok compositeval, vagy csak valami nextgen blur effect?
dbusom nincs, de gondolom ez nem baj
ma valahogy kitesz a tcom magaert, egesz nap kb 10 perc neteleresem volt
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Starfield
- Renault, Dacia topik
- Látásjavító szemműtét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.