- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Azért, mert nem szépen írtam át... Nem tudom, a fejlesztők hogyan akarják megoldani. A ''helyes'' az lenne, hogy NM használata esetén törlöd az összes net.* szkriptet (a net.lo kivételével). De ez egy piszok bonyolult szkript, belenéztem, a dependency-keresés akkora kódrészlet, mint egy kis OpenOffice.

Az NM-et majdan ilyenre kellene megírniuk, de ehhez kevés vagyok. Ez csak egy áthidaló megoldás egy totál béta programhoz.
Ha törlöd a net.* linkeket, valószínűleg meg lehet adni a ''provide net''-et is, ami a helyes lenne. Én most csak két szkriptet (az ntp*-okat) írtam át depend networkre. Ezen kívül fene tudja, hány initszkript dependel a nettől. Emiatt az a jobb megoldás, ha az NM is ''provide net'', hogy ne dőljön össze egyetlen másik szkript sem. De itt bejön, hogy az NM ugyan provide net, de ez totál automata, és nem lehet tudni, milyen fajta kapcsolatot fog kiépíteni, vagy épít-e egyáltalán. (Mert elviekben kezeli a wired, wireless, ppp kapcsolatokat, és automatikusan kapcsolódik valahova.)
Ezt a ''javítást'' nem merném kitenni semmi hivatalos helyre, mert így más szkripteket ronthat el.
Kérdés: a leírás szerint az NM kezeli a ppp kapcsolatokat is. Na jó, de HOGYAN? Az égvilágon SEMMI konfigurálási lehetőséget nem találtam benne. Nincs semmi a /etc-ben. Nincs ilyen az appletben. De ppp-t nem lehet automatikusan kezelni...
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PayPal
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest