- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
üdv a fedélzeten!
úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.
[link]
és megabites DSL-eddel meg ne nyafogj, mert balhét csinálok...
a rendszert magad fogod a helyére pakolni, készülj fel, semmi csillogó villogó telepítő, de nem vészes, csak olvasd a doksit. javaslom, ne nagyon ugord át egyik részét sem az eleje felé, hacsak nem kér erre a doksi. és szánj rá egy kellemes délutánt a telepítés beindítására, mert el lehet vele szöszölni. a telepítés hosszú része, az már a gép dolga, eltart egy ideig, készíts elő egy könyvet is.
én is az universal cd-t ajánlom, volt gondom a minimal cd-vel, már nem emlékszem, mi, de a végén leszedtem az universalt, és minden klappolt.
eleinte elég munkás egy Gentoo belövés, de ha egyszer felment, nem vészes. csak azért mondom, nehogy eltántorítson a telepítés procedúrája.
milyen ablakozó javasolt? semmilyen, pontosabban nincs javaslat. amelyiket szeretnéd, azt tedd fel. persze érdemes úgy, hogy a friss rendszerre felteszel egy kicsi ablakkezelő, plédául blackbox, hogy tudj min netezni, míg fordul a kde, gnome, ha ilyen durvább desktopot akarsz..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.