Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
üdv a fedélzeten!
úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.
[link]
és megabites DSL-eddel meg ne nyafogj, mert balhét csinálok...
a rendszert magad fogod a helyére pakolni, készülj fel, semmi csillogó villogó telepítő, de nem vészes, csak olvasd a doksit. javaslom, ne nagyon ugord át egyik részét sem az eleje felé, hacsak nem kér erre a doksi. és szánj rá egy kellemes délutánt a telepítés beindítására, mert el lehet vele szöszölni. a telepítés hosszú része, az már a gép dolga, eltart egy ideig, készíts elő egy könyvet is.
én is az universal cd-t ajánlom, volt gondom a minimal cd-vel, már nem emlékszem, mi, de a végén leszedtem az universalt, és minden klappolt.
eleinte elég munkás egy Gentoo belövés, de ha egyszer felment, nem vészes. csak azért mondom, nehogy eltántorítson a telepítés procedúrája.
milyen ablakozó javasolt? semmilyen, pontosabban nincs javaslat. amelyiket szeretnéd, azt tedd fel. persze érdemes úgy, hogy a friss rendszerre felteszel egy kicsi ablakkezelő, plédául blackbox, hogy tudj min netezni, míg fordul a kde, gnome, ha ilyen durvább desktopot akarsz..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.