Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Roland861010 #9690 üzenetére

    Xiangling nagyon jó választás és nem csak Ganyunak. Még mindig a legjobb Pyro support karakter a játékban. :K Maci egyedül nem elég tapasztalatom alapján. 1 pyro egységet tol rá az enemy-kre, Ganyu pedig 1-et eszik (találat -0,5, bloom -0,5). De a bloom már nem fog olvasztani olyankor, mert idővel csökken az egység. Elemental gauge theory-ra keress rá ha jobban bele akarsz mélyedni.

    Az én melt ganyu csapatom így néz ki: Bennett + Xiangling + Kazuha + Ganyu. Kazuhán Viridescent szett, shreddeli a cryo és pyro ellenállást. Helyette fasza Sucrose is, Jean is belefér de ő nem fog tudni pyro-t generálni. Bennett buffolja az attackot, Xiangling jó sok pyro-t tol az ellenségekre a melthez. Annyi, hogy Ganyu ultiját okosan kell használni mert elronthatja a melt-et (túl sok cryo-t dob mindenkire és a charged shotok nem fognak olvasztani, ha mellette nincs eszméletlen sok pyro nyomva az ellenségekre).

    Rotáció szempontjából: Ganyu E -> Kazuha E = cryo res shred. Ezután Bennett Q, Xiangling E+Q, Kazuha Q = jó sok pyro, ezután Ganyu lövészet :D

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák