- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plazma TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Blizzard szettem van Ganyuhoz, van rajtuk extra Critdmg. Alapjába véve critdmg circletet szoktam neki adni, de mivel nem rakhattam be másik cryo karaktert a +critrate-ért ezért kicseréltem keqing crit rate circletével ideiglenesen. 206% critdmg van előbbi setupban, most 156% volt így soloban.
Második is közben sikerült mégegyszer Keqinggel. Lehet egyszerűnek tűnik (mondjuk egyszerűbb volt mint az első) de kellett egy kis idő míg ráéreztem a buborékok időzítésére, emellett még arra kellett figyelni hogy a kis slimeok mindig electrochargeolva legyenek hogy ne támadjanak, vagy az auto attackok által kellett ellöknöm őket hogy ne lépjenek be a támadási pozíciójukba.
Harmadikat nem tudom hogy fogom megcsinálni sebződés nélkül, mivel nincs meg Xiao és nincs greatsword karakterem sem kihúzva, akiknek nagyobb a plunge sebzésük
A rohadt íjászok meg levegőben is eltalálnak ha csak spammelem a plunge attackot. Majd próbálkozok még.
Te melyik karakterrel csináltad meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Brave
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged